fbpx

Vernietiging van wespennesten in Oudenburg

Heeft u een wespen- of hoornaarnest opgemerkt in uw tuin ?

Vermoedt u het bestaan van ongewenste insecten in uw schoorsteen of op uw zolder ?

Zodra een nest gelokaliseerd wordt, is een onmiddellijke interventie vaak aangeraden. Een nest groeit snel en de veroorzaakte drukte neemt toe in dezelfde richting. Zie hoe u snel kunt reageren met als doel deze invasie een halt toe te roepen afslaan en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De verschijning van een wespennest in eigen huis is uiteraard een bron van onrust.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Bovenal, weet dat het regelmatig essentieel is om een beroep te doen op specialisten om een wespennest te verdelgen. Alleen actie ondernemen wat betreft de verdelging van een nest kan gevaarlijk !
Het is meestal haalbaar om uw toevlucht te nemen tot brandweermannen om de verwijdering van het wespennest te realiseren. Tegenwoordig, worden de brandweerlieden van Oudenburg bedolven onder dit type interventies. Ondanks de prijs, blijft men onophoudelijk gebruik maken van de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze moeilijkheden om alle oproepen te beantwoorden. Bijgevolg hebben een groot aantal kazernes bepaalt om het bedrag voor deze vorm van noodoproepen op te trekken. Op deze manier probeert men de ‘slachtoffers’ te ontraden om zich rechtstreeks te wenden tot de brandweermannen, ten voordele van private gespecialiseerde ondernemingen. Zo kunnen de noodhulpdiensten zich voornamelijk concentreren op de meest urgente vernietigingen die een een reëel gevaar voor de bewoners vormen.Dit wil niet zeggen dat dat u de behandeling van uw wespennest moet laten vallen. Houd in het achterhoofd dat een wespennest laten verdelgen door de brandweerlieden niet altijd een goede oplossing is.Een van de beste oplossingen blijft op dit moment om contact op te nemen met een gespecialiseerd bedrijf, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals in de buurt van Oudenburg.

Onze interventiedomeinen

Naargelang de insecten waarmee u geconfronteerd wordt, stellen we u een aangepaste interventie voor. Wij vernietigen voornamelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij verplaatsen ons in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet langer om ons te een beroep te doen op ons om suggesties voor een interventie vast te leggen met een van onze professionals die actief is in de regio rond Oudenburg.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te benadrukken het tarief voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest normaal gezien varieert van 60 tot 170 euro. Dit hiaat geldt ook als u een beroep doet op de brandweermannen of op een verdelgingsbedrijf. Wij beantwoorden uw oproep voor de vernietiging van een wespen- of hoornaarnest voor een vast tarief van 70 € inclusief belastingen.
Anders dan andere bedrijven in de branche, is ons motto om u een op voorhand afgesproken prijs aan te bieden . Deze prijs om een wespennest te verdelgen, is zelfs van toepassing op de meest moeilijke situaties, zoals nesten onder het dak of ondergronds. Stel dat het niet mogelijk zou zijn om het nest te vernietigen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet aangerekend worden en zullen wij u helpen om een oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Gebruik maken van de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de garantie om profijt te hebben van:

De expertise van experten

Onze verdelgers hebben allemaal een opleiding bijgewoond tijdens dewelke ze alle speciale eigenschappen, gelinkt aan de verdelging van nesten van wespen, geleerd hebben. Ze zijn geschoold, performant en verzekeren u kwalitatief werk.

Een direct resultaat

Ons resultaat is verzekerd. U bent thuis ontdaan van alle sporen van ongewenste insecten aansluitend op ons werk. Is het nest immuun en vereist het een nieuw bezoek? Wij komen zonder supplement opnieuw langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een professionnal ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Heeft u dringend nood aan een verdelging? Spendeer 30 euro extra en wij zorgen voor een behandeling die voorrang krijgt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Via ons, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de afrekening.

Aarzel niet langer om
op te bellen
zodat een van onze professionnals kan overgaan tot de verdelging van uw wespennest in Oudenburg.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen