fbpx

Vernietiging van wespennesten in Oudenaarde

Heeft u een wespen- of hoornaarnest ontdekt in uw tuin ?

Vermoedt u de aanwezigheid van wespen in uw pijpleiding of onder uw dakpannen ?

Wanneer een nest ontdekt wordt, is een snelle behandeling gewoonlijk aanbevolen. Een nest neemt snel in omvang toe en de ontstane drukte neemt toe in dezelfde richting. Ontdek op welke wijze u snel te werk kunt gaan om deze invasie stop te zetten en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De aanwezigheid van een wespennest bij u thuis is uiteraard de oorzaak van onrust.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Voorafgaand aan, weet dat het regelmatig onmisbaar is contact op te nemen met specialisten om een wespennest te uitroeien. Het heft zelf in handen nemen wat betreft de verdelging van een nest kan mogelijk riskant !
Het is over het algemeen makkelijk om uw toevlucht te nemen tot brandweermannen om de verdelging van het wespennest uit te voeren. Vandaag, wordt de brandweer van Oudenaarde overstelpt met dit soort oproepen. Ondanks de tarieven, blijft men non-stop contact opnemen met de brandweer. Hierdoor hebben ze moeite om alle noodoproepen te behandelen. Daarom hebben meerdere brandweerzones beslist om het bedrag voor dit soort oproepen te verhogen. Zo tracht men de ‘slachtoffers’ te ontmoedigen om rechtstreeks contact op te nemen met de brandweer, ten voordele van private gespecialiseerde ondernemingen. Zo kunnen de hulpdiensten zich in de eerste plaats concentreren op de meest dringende vernietigingen die een gevaar voor de bewoners vormen.Dit impliceert niet dat u de verdelging van een wespennest moet afblazen. Houd in gedachten dat een wespennest laten behandelen door de brandweer niet altijd de goede reactie is.De beste oplossing is vandaag de dag om zich te richten tot een gespecialiseerd bedrijf, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in de buurt van Oudenaarde.

Onze interventiedomeinen

In functie van de het ongedierte waarmee u te maken heeft, stellen we u een unieke interventie voor. Wij verdelgen hoofdzakelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij zijn actief in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet om ons te een beroep te doen op ons om suggesties voor een interventie vast te leggen met een van onze verdelgers die werkzaam is in de regio rond Oudenaarde.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Wees u ervan bewust de prijs voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest normaal gezien varieert van 60 tot 170 €. Deze prijsafwijking geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een vernietigingsbedrijf. Wespenvernietiging beantwoordt uw oproep voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor een vast bedrag van 70 euro inclusief btw.
Anders dan andere ondernemingen in de branche, hebben wij de keuze gemaakt om u een vaste vast tarief voor te stellen . Dit tarief om een wespennest te weg te nemen, is zelfs geldig voor de meest lastige nesten, zoals in de schoorsteen of in de grond. Als het ons niet zou lukken om het nest te verdelgen (< 1% van de gevallen), zullen de verplaatsingskosten u niet verrekend worden en zullen wij u helpen om een oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Gebruik maken van de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de garantie om profijt te hebben van:

De expertise van professionnals

Onze dienstverleners hebben allemaal een training gevolgd waarbij ze alle bijzondere kenmerken, gelinkt aan de verwijdering van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn geschoold, performant en verzekeren u verzorgd werk.

Een direct resultaat

Ons werk is verzekerd. U bent op uw eigendom ontdaan van alle sporen van ongewenste insecten aansluitend op ons bezoek . Is het nest resistent en vereist het een nieuwe behandeling? Wij komen zonder supplement terug bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een professionnal ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Wenst u dringend een vernietiging? Betaal 30 € extra en wij zorgen voor een verplaatsing die voorrang krijgt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Bij ons, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de afrekening.

Wacht niet langer om
ons te contacteren
zodat een van onze professionnals kan zorgen voor de verdelging van uw hoornaarnest in Oudenaarde.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen