fbpx

Vernietiging van wespennesten in Oud-Heverlee

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gevonden in uw tuin ?

Vreest u het bestaan van ongedierte in uw pijpleiding of onder uw dakpannen ?

Eenmaal een nest ontdekt wordt, is een snelle interventie gewoonlijk aanbevolen. Een nest breidt zich zeer snel uit en de gecreërde narigheid zwelt aan op dezelfde manier. Zie op welke wijze u snel iets kunt ondernemen om deze aanval af te weren en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

Het bestaan van een wespennest in eigen huis is nog een bron van onrust.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Bovenal, weet dat het dikwijls onmisbaar is om een beroep te doen op specialisten om een wespennest te vernietigen. Alleen actie ondernemen wat betreft de vernietiging van een nest kan gevaarlijk !
Het is veelal een goed idee om contact op te nemen met de brandweer om de vernietiging van het wespennest uit te voeren. Dit jaar, worden de brandweermannen van Oud-Heverlee bedolven onder dit type interventies. Hoewel men hiervoor moet betalen, blijft men voortdurend contact opnemen met de brandweer. Hierdoor hebben ze moeilijkheden om alle aanvragen te behandelen. Daarom hebben verschillende kazernes bepaalt om het bedrag voor deze vorm van interventies op te trekken. Hiermee poogt men de particulierde mensen te ontmoedigen om zich rechtstreeks te wenden tot de brandweer, ten voordele van onafhankelijke verdelgers. Zo kunnen de noodhulpdiensten zich hoofdzakelijk richten op de meest problematische vernietigingen die een gevaar voor de bewoners vormen.Dit betekent niet dat u de behandeling van een wespennest moet laten vallen. Houd in gedachten dat een wespennest laten verdelgen door de brandweer niet altijd de goede methode is.De beste oplossing is tegenwoordig om contact op te nemen met een gespecialiseerd bedrijf, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals in de buurt van Oud-Heverlee.

Onze interventiedomeinen

Naargelang de het ongedierte waarmee u te maken heeft, stellen we u een specifieke interventie voor. Wij behandelen voornamelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij opereren in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet om ons te ons op te bellen om data voor een interventie te bekomen met een van onze experten die werkzaam is in de regio rond Oud-Heverlee.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te benadrukken het tarief voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest over het algemeen varieert van 60 tot 170 €. Dit hiaat geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een verdelgingsbedrijf. Wespenvernietiging beantwoordt uw oproep voor de verdelging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand vastgesteld tarief van 70 € inclusief btw.
In tegenstelling tot bedrijven in de branche, is het onze wil om u een vaste vast tarief aan te bieden . Dit tarief om een wespennest te verdelgen, is zelfs van toepassing op de meest moeilijke situaties, zoals in de muur of ondergronds. Als het niet haalbaar zou zijn om het nest te vernietigen (< 1% van de gevallen), zal onze verplaatsing u niet gefactureerd worden en zullen wij u helpen om een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Zich wenden tot de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de belofte om profijt te hebben van:

De expertise van specialisten

Onze verdelgers hebben allemaal een training bijgewoond waarbij ze alle speciale eigenschappen, die te maken hebben met de verwijdering van nesten van hoornaars, geleerd hebben. Ze zijn gekwalificeerd, competent en garanderen u kwalitatief werk.

Een snel resultaat

Ons resultaat is gegarandeerd. U bent bij u thuis ontdaan van alle sporen van ongewenste insecten na onze interventie. Is het nest resistent en vereist het een tweede bezoek? Wij komen zonder extra kosten opnieuw langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een verdelger ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Heeft u dringend nood aan een uitroeiing? Spendeer 30 euro extra en wij garanderen een behandeling die voorrang krijgt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken tarief. Via ons, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de facturatie.

Twijfel niet langer om
op te bellen
zodat een van onze verdelgers kan overgaan tot de vernietiging van uw hoornaarnest in Oud-Heverlee.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen