fbpx

Vernietiging van wespennesten in Opwijk

Heeft u een wespen- of hoornaarnest opgemerkt in een muur ?

Bent u bang voor de aanwezigheid van hoornaars in uw schoorsteen of onder uw dakpannen ?

Eenmaal een nest gevonden wordt, is een snelle vernietiging in de meeste gevallen aanbevolen. Een nest groeit zeer snel en de gecreërde problemen neemt toe op dezelfde manier. Ontdek op welke wijze u snel te werk kunt gaan om deze invasie af te weren en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De aanwezigheid van een wespennest bij u thuis is uiteraard de oorzaak van ongerustheid.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Bovenal, weet dat het dikwijls noodzakelijk is om een beroep te doen op professionelen om een wespennest te decimeren. Het heft zelf in handen nemen wat betreft de uitroeiing van een nest is potentieel zeer gevaarlijk !
Het is meestal een goed idee om zich te wenden tot de brandweer om de behandeling van uw wespennest te voltrekken. Onlangs, worden de brandweerlieden van Opwijk overdonderd met dit type interventies. Hoewel men hiervoor moet betalen, blijft men voortdurend contact opnemen met de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze moeilijkheden om alle noodoproepen te behandelen. Bijgevolg hebben verschillende kazernes bepaalt om de vergoeding voor deze vorm van noodoproepen te vermeerderen. Op deze manier probeert men de burgers te ontmoedigen om rechtstreeks een beroep te doen op de brandweermannen, ten voordele van private gespecialiseerde bedrijven. Zo kunnen de noodhulpdiensten zich vooral focussen op de meest problematische interventies die een echt gevaar voor de bewoners vormen.Dit wil niet zeggen dat dat u de vernietiging van een wespennest moet aan de kant zetten. Wees u ervan bewust dat een wespennest laten verdelgen door de brandweerlieden niet altijd de goede oplossing is.Het beste is op dit moment om contact op te nemen met specialisten, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in de stad Opwijk.

Onze interventiedomeinen

Naargelang de het ongedierte die u het hoofd moet bieden, stellen we u een specifieke interventie voor. Wij behandelen over het algemeen:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij verplaatsen ons in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet langer om ons te contact met ons op te nemen om suggesties voor een afspraak te bekomen met een van onze experten die actief is in de regio rond Opwijk.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te benadrukken het tarief voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest over het algemeen varieert van 60 tot 170 euro. Deze prijsafwijking geldt ook als u een beroep doet op de brandweer of op een privaat bedrijf. Wij stellen u de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor een vast bedrag van 70 € inclusief belastingen.
In tegenstelling tot bedrijven in de branche, hebben wij ervoor gekozen om u een unieke prijs aan te bieden . Deze prijs om een wespennest te verdelgen, is zelfs van toepassing op de meest gecompliceerde nesten, zoals in de muur of ondergronds. Indien het niet mogelijk zou zijn om het nest te verdelgen (< 1% van de gevallen), zullen de verplaatsingskosten u niet aangerekend worden en zullen wij samen met u een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Gebruik maken van de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de garantie om te profiteren van:

De expertise van experten

Onze techniekers hebben allemaal een training bijgewoond tijdens dewelke ze alle bijzondere kenmerken, gelinkt aan de verwijdering van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, competent en verzekeren u een kwalitatief resultaat.

Een onmiddellijk resultaat

Ons werk is verzekerd. U bent op uw eigendom ontdaan van alle sporen van vliesvleugeligen aansluitend op ons werk. Is het nest resistent en vraagt het een volgende verstuiving? Wij komen zonder supplement terug bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een verdelger ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Heeft u dringend nood aan een uitroeiing? Betaal 30 € extra en wij zorgen voor een behandeling die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Als u van onze diensten gebruik maakt, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de facturatie.

Twijfel niet langer om
op te bellen
zodat een van onze professionnals kan overgaan tot de verdelging van uw hoornaarnest in Opwijk.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen