fbpx

Vernietiging van wespennesten in Oostrozebeke

Heeft u een wespen- of hoornaarnest ontdekt in uw tuin ?

Vermoedt u de aanwezigheid van ongewenste insecten dicht bij uw schoorsteen of op uw zolder ?

Wanneer een nest ontdekt wordt, is een snelle behandeling meestal aanbevolen. Een nest groeit zeer snel en de ontstane problemen neemt toe in dezelfde richting. Zie op welke wijze u onmiddellijk iets kunt ondernemen om deze aanval een halt toe te roepen afslaan en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

Het bestaan van een wespennest bij u thuis is nog een bron van zorgen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Voorafgaand aan, wees u ervan bewust dat het dikwijls essentieel is om een beroep te doen op professionelen om een wespennest te decimeren. Alleen actie ondernemen wat betreft de behandeling van een nest is potentieel zeer gevaarlijk !
Het is veelal makkelijk om zich te wenden tot de brandweer om de verwijdering van een wespennest te realiseren. Dit jaar, worden de brandweerlieden van Oostrozebeke overdonderd met dit soort oproepen. Ondanks de prijzen, blijft men voortdurend contact opnemen met de brandweermannen . Hierdoor hebben ze moeilijkheden om alle aanvragen te beantwoorden. Om deze reden hebben verschillende brandweerzones beslist om het tarief voor deze vorm van oproepen te verhogen. Op deze manier tracht men de particulierde mensen te ontraden om rechtstreeks contact op te nemen met de brandweermannen, ten voordele van private gespecialiseerde bedrijven. Zo kunnen de brandweermannen zich hoofdzakelijk concentreren op de meest dringende vernietigingen die een gevaar voor de bewoners vormen.Dit impliceert niet dat u de verdelging van een wespennest moet vergeten. Houd in gedachten dat een wespennest laten verdelgen door de brandweermannen niet altijd de goede reactie is.Een van de beste oplossingen is op dit moment om contact op te nemen met experten, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals dicht bij Oostrozebeke.

Onze interventiedomeinen

In functie van de insecten waarmee u geconfronteerd wordt, stellen we u een gespecialiseerde oplossing voor. Wij vernietigen hoofdzakelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij opereren in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet om ons te contact met ons op te nemen om data voor een afspraak te bekomen met een van onze verdelgers die werkzaam is in de regio rond Oostrozebeke.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te weten het tarief voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest normaal gezien varieert van 60 tot 170 €. Dit prijsverschil geldt ook als u een beroep doet op de brandweer of op een privébedrijf. Wespenvernietiging beantwoordt uw oproep voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand afgesproken vaste prijs van 70 € inclusief belastingen.
In tegenstelling tot firma’s in de sector, hebben wij de keuze gemaakt om u een unieke vast tarief te beloven . Dit tarief om een wespennest te verdelgen, is zelfs van toepassing op de meest moeilijke gevallen, zoals in de muur of ondergronds. Als het ons niet zou lukken om het nest te verwijderen (< 1% van de gevallen), zal onze verplaatsing u niet gefactureerd worden en zullen wij samen met u een oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de belofte om profijt te hebben van:

De expertise van professionnals

Onze techniekers hebben allemaal een opleiding gevolgd waarbij ze alle speciale eigenschappen, gelinkt aan de verwijdering van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn gekwalificeerd, performant en staan garant voor kwalitatief werk.

Een direct resultaat

Ons werk is verzekerd. U bent bij u thuis verlost van alle sporen van vliesvleugeligen aansluitend op onze interventie. Is het nest immuun en vraagt het een nieuwe verstuiving? Wij komen gratis opnieuw langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een professionnal ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Heeft u dringend nood aan een verdelging? Betaal 30 € extra en wij garanderen een verplaatsing die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Als u van onze diensten gebruik maakt, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de afrekening.

Wacht niet langer om
ons te contacteren
zodat een van onze professionnals kan zorgen voor de verwijdering van uw hoornaarnest in Oostrozebeke.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen