fbpx

Vernietiging van wespennesten in Oostkamp

Heeft u een wespen- of hoornaarnest vastgesteld in uw slaapkamer ?

Constateert u de aanwezigheid van hoornaars dicht bij uw schoorsteen of onder uw dakpannen ?

Op het moment dat een nest vastgesteld wordt, is een onmiddellijke verwijdering gewoonlijk aangeraden. Een nest groeit snel en de veroorzaakte problemen vergroot in dezelfde richting. Zie op welke manier u snel kunt handelen met als doel deze aanval een halt toe te roepen afslaan en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De verschijning van een wespennest bij u thuis is uiteraard een bron van zorgen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Eerst en vooral, wees u ervan bewust dat het in vele gevallen noodzakelijk is om een beroep te doen op experten om een wespennest te verdelgen. Het heft zelf in handen nemen wat betreft de behandeling van een nest is mogelijk riskant !
Het is veelal mogelijk om contact op te nemen met brandweermannen om de behandeling van een wespennest te voltrekken. Recentelijk, worden de brandweermannen van Oostkamp overstelpt met dit type oproepen. Ondanks de prijs, blijft men voortdurend contact opnemen met de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze problemen om alle oproepen te behandelen. Hierdoor hebben vele brandweerzones beslist om de vergoeding voor deze vorm van oproepen te vermeerderen. Op deze manier doet men een poging de de particulierde mensen te ontraden om rechtstreeks een beroep te doen op de brandweer, ten voordele van private vernietigingsbedrijven. Zo kunnen de noodhulpdiensten zich in de eerste plaats focussen op de meest dringende vernietigingen die een echt gevaar voor de bewoners vormen.Dit impliceert niet dat u de behandeling van een wespennest moet aan de kant zetten. Houd in het achterhoofd dat een wespennest laten vernietigen door de brandweer niet altijd een goede oplossing is.Het beste is momenteel om een beroep te doen op een gespecialiseerd bedrijf, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals in de stad Oostkamp.

Onze interventiedomeinen

Op basis van de insecten die u het hoofd moet bieden, stellen we u een gespecialiseerde interventie voor. Wij verdelgen voornamelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij opereren in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet om ons te contacteren om voorstellen voor een interventie te bekomen met een van onze professionals die actief is in de regio rond Oostkamp.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te benadrukken het tarief voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest normaliter varieert van 60 tot 170 euro. Deze prijsafwijking geldt ook als u een beroep doet op de brandweermannen of op een private onderneming. Wij beantwoorden uw oproep voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand afgesproken som van 70 € inclusief btw.
Anders dan andere firma’s in de branche, willen wij u een vaste vast tarief voor te stellen . Deze prijs om een wespennest te verwijderen, is zelfs toepasbaar op de meest gecompliceerde nesten, zoals nesten onder het dak of onder de grond. Indien het niet mogelijk zou zijn om het nest te verwijderen (< 1% van de gevallen), zullen de verplaatsingskosten u niet verrekend worden en zullen wij u helpen om een oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Gebruik maken van de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de belofte om te profiteren van:

De expertise van experten

Onze verdelgers hebben allemaal een training gevolgd tijdens dewelke ze alle bijzondere kenmerken, die te maken hebben met de verwijdering van nesten van wespen, geleerd hebben. Ze zijn geschoold, performant en verzekeren u een kwalitatief resultaat.

Een onmiddellijk resultaat

Ons werk is verzekerd. U bent bij u thuis ontdaan van alle sporen van vliesvleugeligen na onze interventie. Is het nest bestand en vraagt het een volgend bezoek? Wij komen gratis terug!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een verdelger ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Heeft u dringend nood aan een uitroeiing? Spendeer 30 € extra en wij zorgen voor een behandeling die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Als u van onze diensten gebruik maakt, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de afrekening.

Twijfel niet om
contact met ons op te nemen
zodat een van onze experten kan zorgen voor de vernietiging van uw hoornaarnest in Oostkamp.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen