fbpx

Vernietiging van wespennesten in Oosterzele

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gevonden in de grond ?

Bent u bang voor de aanwezigheid van ongedierte dicht bij uw schoorsteen of op uw zolder ?

Op het moment dat een nest ontdekt wordt, is een snelle behandeling gewoonlijk aangeraden. Een nest breidt zich zeer snel uit en de gecreërde drukte neemt toe in dezelfde richting. Ontdek hoe u onmiddellijk te werk kunt gaan om deze aanval een halt toe te roepen afslaan en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

Het bestaan van een wespennest bij u thuis is nog de oorzaak van zorgen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Eerst en vooral, wees u ervan bewust dat het dikwijls verplicht is contact op te nemen met specialisten om een wespennest te vernielen. Zelf actie ondernemen wat betreft de behandeling van een nest is potentieel zeer riskant !
Het is meestal mogelijk om een beroep te doen op brandweermannen om de behandeling van uw wespennest te voltrekken. Onlangs, worden de brandweermannen van Oosterzele bedolven onder dit type interventies. Ondanks de prijzen, blijft men voortdurend een beroep doen op de brandweer. Hierdoor hebben ze problemen om alle aanvragen te beantwoorden. Hierdoor hebben verschillende kazernes beslist om het bedrag voor dit soort noodoproepen te vermeerderen. Zodoende tracht men de burgers te ontmoedigen om zich rechtstreeks te wenden tot de brandweerlieden, ten voordele van private verdelgers. Zo kunnen de brandweerlieden zich in de eerste plaats focussen op de meest urgente verdelgingen die een echt gevaar voor de bewoners vormen.Dit betekent niet dat u de behandeling van een wespennest moet laten vallen. Houd in het achterhoofd dat een wespennest laten weghalen door de brandweerlieden niet altijd de goede methode is.Een van de beste oplossingen is op dit moment om contact op te nemen met een gespecialiseerd bedrijf, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in de nabijheid van Oosterzele.

Onze interventiedomeinen

In functie van de de vliesvleugeligen waarmee u geconfronteerd wordt, stellen we u een unieke oplossing voor. Wij vernietigen in het bijzonder:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij verplaatsen ons in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet om ons te contacteren om voorstellen voor een afspraak vast te leggen met een van onze experten die werkzaam is in de regio rond Oosterzele.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te weten het tarief voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest normaliter varieert van 60 tot 170 euro. Deze prijsafwijking geldt ook als u een beroep doet op de brandweer of op een private onderneming. Wespenvernietiging stelt u de verdelging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand afgesproken som van 70 € inclusief belastingen.
In tegenstelling tot ondernemingen in de sector, hebben wij de keuze gemaakt om u een op voorhand afgesproken vast tarief voor te stellen . Deze prijs om een wespennest te verdelgen, is zelfs van toepassing op de meest lastige situaties, zoals nesten onder het dak of onder de grond. Als het ons niet zou lukken om het nest te vernietigen (< 1% van de gevallen), zullen de verplaatsingskosten u niet gefactureerd worden en zullen wij samen met u een andere oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Gebruik maken van de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de belofte om te profiteren van:

De expertise van professionnals

Onze verdelgers hebben allemaal een training bijgewoond waarbij ze alle speciale eigenschappen, gelinkt aan de verdelging van nesten van hoornaars, geleerd hebben. Ze zijn geschoold, performant en staan garant voor verzorgd werk.

Een direct resultaat

Ons succes is gegarandeerd. U bent op uw eigendom bevrijd van alle sporen van ongewenste insecten na ons werk. Is het nest bestand en vraagt het een nieuwe verstuiving? Wij komen zonder supplement terug!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Heeft u dringend nood aan een vernietiging? Spendeer 30 euro meer en wij zorgen voor een behandeling die prioritair is ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Via ons, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de afrekening.

Twijfel niet langer om
ons te contacteren
zodat een van onze professionnals kan zorgen voor de vernietiging van uw wespennest in Oosterzele.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen