fbpx

Vernietiging van wespennesten in Oostende

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gevonden in de grond ?

Bent u bang voor het bestaan van wespen in uw schoorsteen of onder uw dakpannen ?

Zodra een nest gelokaliseerd wordt, is een onmiddellijke verdelging ten zeerste aangeraden. Een nest neemt zeer snel in omvang toe en de gecreërde drukte zwelt aan in dezelfde richting. Ontdek op welke manier u onmiddellijk kunt tussenkomen met als doel deze invasie af te weren en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De aanwezigheid van een wespennest in huis is altijd een bron van onrust.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Eerst en vooral, wees u ervan bewust dat het in vele gevallen essentieel is contact op te nemen met erkende verdelgers om een wespennest te decimeren. Het heft in eigen handen nemen wat betreft de behandeling van een nest kan zeer riskant !
Het is meestal aanbevolen om uw toevlucht te nemen tot brandweermannen om de verdelging van uw wespennest uit te voeren. Momenteel, wordt de brandweer van Oostende bedolven onder dit type oproepen. Hoewel men hiervoor moet betalen, blijft men voortdurend een beroep doen op de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze moeite om alle noodoproepen te behandelen. Om deze reden hebben verschillende brandweerzones bepaalt om de prijs voor dit soort noodoproepen te verhogen. Op deze manier tracht men de ‘slachtoffers’ te ontmoedigen om zich rechtstreeks te wenden tot de brandweermannen, ten voordele van private verdelgers. Zo kunnen de brandweermannen zich vooral richten op de meest problematische vernietigingen die een gevaar voor de bewoners vormen.Dit wil niet zeggen dat dat u de behandeling van het wespennest moet afblazen. Houd in gedachten dat een wespennest laten verdelgen door de brandweerlieden niet altijd de beste oplossing is.De beste oplossing is vandaag de dag om een beroep te doen op specialisten, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals in de stad Oostende.

Onze interventiedomeinen

Op basis van de het ongedierte die u het hoofd moet bieden, stellen we u een aangepaste oplossing voor. Wij behandelen hoofdzakelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij opereren in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet langer om ons te een beroep te doen op ons om data voor een interventie vast te leggen met een van onze experten die actief is in de regio rond Oostende.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te weten de kostprijs voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest doorgaans varieert van 60 tot 170 euro. Dit verschil in prijs geldt ook als u een beroep doet op de brandweermannen of op een privaat bedrijf. Wij beantwoorden uw oproep voor de vernietiging van een wespen- of hoornaarnest voor een vast bedrag van 70 € inclusief btw.
Anders dan andere bedrijven in de sector, hebben wij ervoor gekozen om u een unieke prijs voor te stellen . Dit tarief om een wespennest te vernietigen, is zelfs van toepassing op de meest moeilijke situaties, zoals nesten onder het dak of in de grond. Indien het niet mogelijk zou zijn om het nest te vernietigen (< 1% van de gevallen), zullen de verplaatsingskosten u niet gefactureerd worden en zullen wij u helpen om een oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de garantie om profijt te hebben van:

De expertise van experten

Onze verdelgers hebben allemaal een training bijgewoond tijdens dewelke ze alle bijzondere kenmerken, die te maken hebben met de verdelging van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn geschoold, deskundig en staan garant voor een kwalitatief resultaat.

Een direct resultaat

Ons resultaat is gegarandeerd. U bent bij u thuis bevrijd van alle sporen van vliesvleugeligen aansluitend op ons bezoek . Is het nest resistent en vraagt het een nieuwe behandeling? Wij komen gratis terug bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een verdelger voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Heeft u dringend nood aan een interventie? Spendeer 30 euro meer en wij garanderen een behandeling die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Als u van onze diensten gebruik maakt, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de afrekening.

Twijfel niet langer om
contact met ons op te nemen
zodat een van onze verdelgers kan zorgen voor de verwijdering van uw wespennest in Oostende.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen