fbpx

Vernietiging van wespennesten in Olen

Heeft u een wespen- of hoornaarnest geconstateerd in de grond ?

Vermoedt u de aanwezigheid van hoornaars in uw pijpleiding of op uw dak ?

Op het moment dat een nest gevonden wordt, is een snelle vernietiging meestal aanbevolen. Een nest breidt zich snel uit en de veroorzaakte drukte zwelt aan volgens dezelfde proporties. Zie op welke wijze u spoedig kunt handelen met als doel deze invasie af te weren en over te gaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De ontdekking van een wespennest bij u thuis is uiteraard een reden tot ongerustheid.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Wees u er vooral van bewust dat het dikwijls onmisbaar is om een beroep te doen op professionelen om een wespennest te decimeren. Het heft zelf in handen nemen wat betreft de behandeling van een nest is potentieel zeer gevaarlijk!
Het is doorgaans aangeraden om zich te wenden tot brandweerlieden om de verdelging van een wespennest te realiseren. Dit jaar worden de brandweermannen- en vrouwen van Olen bedolven onder dit type noodoproepen. Ondanks de prijzen blijft men continu contact opnemen met de brandweer. Hierdoor hebben ze problemen om alle noodoproepen te beantwoorden. Daarom hebben verschillende kazernes beslist om de vergoeding voor dit type noodoproepen op te trekken. Hiermee tracht men ‘slachtoffers’ te ontraden om rechtstreeks contact op te nemen met de brandweerlieden, ten voordele van private gespecialiseerde verdelgers. Zo kunnen de hulpdiensten zich voornamelijk focussen op de meest problematische vernietigingen die een echt gevaar voor de bewoners vormen. Dit impliceert niet dat u de vernietiging van een wespennest moet negeren. Houd echter wel in gedachten dat een wespennest laten weghalen door de mannen en vrouwen van de brandweer niet altijd een goede oplossing is. Vandaag de dag kunt u best contact opnemen met een gespecialiseerd bedrijf, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in de buurt van Olen.

Onze interventiedomeinen

Op basis van de vliesvleugeligen waarmee u te maken heeft, stellen we u een aangepaste interventie voor. Wij behandelen hoofdzakelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij zijn actief in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet langer om ons te contacteren om data voor een interventie te bekomen met een van onze professionals die actief is in de regio rond Olen.

Onze tarieven voor de vernietiging van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te benadrukken dat de kostprijs voor de verdelging van een wespen- of hoornaarnest normaliter varieert van 60 tot 170 €. Dit prijsverschil geldt ook als u een beroep doet op de brandweer of op een privaat bedrijf. Wespenvernietiging beantwoordt uw oproep voor de verdelging van een wespen- of hoornaarnest voor een vast bedrag van 70 € inclusief btw.
Anders dan andere firma’s in de branche, is het onze wil om u een uniek, vast tarief voor te stellen. Dit bedrag om een wespennest te verwijderen, is zelfs van toepassing op de meest gecompliceerde nesten, zoals in de schoorsteen of ondergronds. Stel dat het niet mogelijk zou zijn om het nest te weg te nemen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet gefactureerd worden en zullen wij u helpen om een andere oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de zekerheid om profijt te hebben van:

De expertise van professionnals

Onze techniekers hebben allemaal een opleiding gevolgd waarbij ze alle speciale eigenschappen, die te maken hebben met de verwijdering van nesten van wespen, geleerd hebben. Ze zijn gekwalificeerd, deskundig en verzekeren u een kwalitatief resultaat.

Een direct resultaat

Ons resultaat is gegarandeerd. Na onze interventie bent u thuis bevrijd van alle sporen van ongewenste insecten. Blijkt het nest bestand en vraagt het een nieuwe behandeling? Wij komen zonder extra kosten opnieuw langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een verdelger voor en dit in de buurt van uw woning. Wenst u dringend een vernietiging? Betaal 30 € meer en wij zorgen voor een behandeling die voorrang krijgt ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken tarief. Als u van onze diensten gebruik maakt, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de facturatie.

Twijfel niet om
ons te contacteren
zodat een van onze experten kan overgaan tot de verdelging van uw hoornaarnest in Olen.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen