fbpx

Vernietiging van wespennesten in Ninove

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gezien in de grond ?

Vermoedt u de aanwezigheid van ongedierte in uw pijpleiding of op uw dak ?

Op het moment dat een nest vastgesteld wordt, is een snelle behandeling gewoonlijk aanbevolen. Een nest groeit zeer snel en de veroorzaakte drukte vergroot op dezelfde manier. Zie hoe u nu kunt reageren om deze invasie stop te zetten en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De ontdekking van een wespennest thuis is nog de oorzaak van problemen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Eerst en vooral, wees u ervan bewust dat het regelmatig verplicht is om een beroep te doen op specialisten om een wespennest te vernietigen. Het heft zelf in handen nemen wat betreft de behandeling van een nest kan mogelijk zeer riskant !
Het is doorgaans denkbaar om een beroep te doen op de brandweer om de verwijdering van een wespennest te voltrekken. Dit jaar, wordt de brandweer van Ninove bedolven onder dit type oproepen. Hoewel dit betalend is, blijft men overmatig contact opnemen met de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze problemen om alle noodoproepen te behandelen. Om deze reden hebben verschillende kazernes beslist om het tarief voor dit soort oproepen te vermeerderen. Zo doet men een poging de de particulierde mensen te ontraden om rechtstreeks een beroep te doen op de brandweermannen, ten voordele van private vernietigingsbedrijven. Zo kunnen de brandweerlieden zich voornamelijk focussen op de meest dringende vernietigingen die een echt gevaar voor de bewoners vormen.Dit wil niet zeggen dat dat u de behandeling van uw wespennest moet negeren. Weet gewoon dat een wespennest laten vernietigen door de brandweermannen niet altijd de goede reactie is.Een van de beste oplossingen is tegenwoordig om zich te richten tot specialisten, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in de buurt van Ninove.

Onze interventiedomeinen

Naargelang de insecten waarmee u geconfronteerd wordt, stellen we u een specifieke interventie voor. Wij behandelen in het bijzonder:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij zijn actief in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet om ons te contacteren om data voor een interventie vast te leggen met een van onze verdelgers die actief is in de regio rond Ninove.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

U moet weten de kostprijs voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest normaliter varieert van 60 tot 170 €. Dit hiaat geldt ook als u een beroep doet op de brandweer of op een privaat bedrijf. Wij stellen u de vernietiging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand afgesproken som van 70 € inclusief btw.
Anders dan andere ondernemingen in de sector, is ons motto om u een op voorhand afgesproken vast tarief voor te stellen . Dit tarief om een wespennest te weg te nemen, is zelfs geldig voor de meest lastige nesten, zoals nesten onder het dak of in de grond. Wanneer het ons niet haalbaar zou lijken om het nest te weg te nemen (< 1% van de gevallen), zullen de verplaatsingskosten u niet aangerekend worden en zullen wij u helpen om een andere oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de zekerheid om profijt te hebben van:

De expertise van specialisten

Onze techniekers hebben allemaal een opleiding gevolgd waarbij ze alle bijzondere kenmerken, gelinkt aan de verdelging van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn geschoold, performant en staan garant voor verzorgd werk.

Een snel resultaat

Ons werk is gegarandeerd. U bent bij u thuis verlost van alle sporen van ongewenste insecten na onze interventie. Is het nest immuun en vraagt het een nieuwe verstuiving? Wij komen zonder supplement opnieuw langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een professionnal voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Heeft u dringend nood aan een vernietiging? Spendeer 30 € meer en wij garanderen een verplaatsing die voorrang krijgt ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken pakket. Bij ons, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de facturatie.

Aarzel niet langer om
op te bellen
zodat een van onze verdelgers kan overgaan tot de vernietiging van uw hoornaarnest in Ninove.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen