fbpx

Vernietiging van wespennesten in Nijlen

Heeft u een wespen- of hoornaarnest ontdekt in uw slaapkamer ?

Constateert u de aanwezigheid van hoornaars dicht bij uw schoorsteen of op uw dak ?

Op het moment dat een nest ontdekt wordt, is een onmiddellijke vernietiging ten zeerste aangeraden. Een nest groeit zeer snel en de gecreëerde narigheid vergroot op dezelfde manier. Zie op welke wijze u nu kunt reageren met als doel deze invasie af te slaan en over te gaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De verschijning van een wespennest in huis is altijd een oorzaak van ongerustheid.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Wees u er bovenal van bewust dat het in vele gevallen onmisbaar is om een beroep te doen op experten om een wespennest te uitroeien. Het heft zelf in handen nemen wat betreft de vernietiging van een nest is potentieel zeer riskant!
Het is meestal haalbaar om contact op te nemen met brandweerlieden om de behandeling van uw wespennest uit te voeren. Tegenwoordig wordt de brandweer van Nijlen overdonderd met dit type noodoproepen. Ondanks hun tarieven blijft men non-stop contact opnemen met de mannen en vrouwen van de brandweer. Hierdoor hebben ze problemen om alle oproepen te beantwoorden. Daarom hebben vele brandweerzones bepaald om de vergoeding voor dit type oproepen te verhogen. Zo doet men een poging burgers te ontraden om rechtstreeks contact op te nemen met brandweerlieden, ten voordele van onafhankelijke vernietigingsbedrijven. Zo kunnen de hulpdiensten zich hoofdzakelijk concentreren op de meest problematische vernietigingen die een reëel gevaar voor de bewoners vormen. Dit betekent niet dat u de behandeling van uw wespennest aan de kant moet zetten. Weet gewoon dat een wespennest laten vernietigen door de brandweer niet altijd de goede methode is. Op dit moment kunt u best een beroep doen op specialisten, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals in de nabijheid van Nijlen.

Onze interventiedomeinen

Op basis van de vliesvleugeligen waarmee u geconfronteerd wordt, stellen we u een gespecialiseerde interventie voor. Wij behandelen in het bijzonder:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij zijn actief in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet om een beroep op ons te doen om data voor een afspraak vast te leggen met een van onze professionals die werkzaam is in de regio rond Nijlen.

Onze tarieven voor de vernietiging van wespen- en hoornaarnesten

Weet dat de prijs voor de vernietiging van een wespen- of hoornaarnest over het algemeen varieert van 60 tot 170 euro. Dit verschil in prijs geldt ook als u een beroep doet op de brandweer of op een verdelgingsbedrijf. Wespenvernietiging stelt u de verdelging van een wespen- of hoornaarnest voor aan een vaste prijs van 70 euro inclusief belastingen.
In tegenstelling tot andere firma’s in de sector, is het onze wil om u een vast tarief voor te leggen. Dit tarief om een wespennest te verwijderen, is zelfs van toepassing op de meest moeilijke situaties, zoals in de schoorsteen of ondergronds. Als het ons niet zou lukken om het nest te verwijderen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet gefactureerd worden en zullen wij u helpen om een alternatief te zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Gebruik maken van de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de garantie om profijt te hebben van:

De expertise van professionnals

Onze techniekers hebben allemaal een opleiding gevolgd tijdens dewelke ze alle speciale eigenschappen, die te maken hebben met de verwijdering van nesten van hoornaars, geleerd hebben. Ze zijn geschoold, performant en verzekeren u een verzorgd resultaat.

Een snel resultaat

Ons resultaat is verzekerd. Na onze interventie bent u thuis ontdaan van alle sporen van ongewenste insecten. Is het nest resistent en vereist het een tweede interventie? Wij komen zonder extra kosten opnieuw bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert voor en dit dicht bij uw woning. Wenst u dringend een tussenkomst? Spendeer 30 € meer en wij garanderen een behandeling die prioritair is ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken pakket. Als u van onze diensten gebruik maakt, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de afrekening.

Twijfel niet om
ons te contacteren
zodat een van onze verdelgers kan zorgen voor de vernietiging van uw wespennest in Nijlen.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen