fbpx

Vernietiging van wespennesten in Nieuwpoort

Heeft u een wespen- of hoornaarnest opgemerkt in de grond ?

Vermoedt u de aanwezigheid van hoornaars dicht bij uw schoorsteen of op uw dak ?

Op het moment dat een nest ontdekt wordt, is een onmiddellijke interventie vaak aangeraden. Een nest groeit zeer snel en de gecreërde drukte neemt toe volgens dezelfde proporties. Ontdek hoe u snel kunt reageren om deze aanval stop te zetten en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De aanwezigheid van een wespennest thuis is nog een reden tot problemen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Voorafgaand aan, weet dat het dikwijls verplicht is om een beroep te doen op erkende verdelgers om een wespennest te decimeren. Het heft zelf in handen nemen wat betreft de uitroeiing van een nest is mogelijk riskant !
Het is over het algemeen haalbaar om uw toevlucht te nemen tot de brandweer om de verdelging van uw wespennest uit te voeren. Vandaag, worden de brandweermannen van Nieuwpoort bedolven onder dit type noodoproepen. Ondanks de prijzen, blijft men voortdurend contact opnemen met de brandweermannen . Hierdoor hebben ze moeite om alle aanvragen te behandelen. Daarom hebben verschillende brandweerzones beslist om de prijs voor deze vorm van noodoproepen te vermeerderen. Hiermee doet men een poging de de ‘slachtoffers’ te ontmoedigen om zich rechtstreeks te wenden tot de brandweer, ten voordele van onafhankelijke gespecialiseerde bedrijven. Zo kunnen de noodhulpdiensten zich hoofdzakelijk focussen op de meest dringende verdelgingen die een echt gevaar voor de bewoners vormen.Dit betekent niet dat u de verdelging van uw wespennest moet laten vallen. Houd in gedachten dat een wespennest laten behandelen door de brandweerlieden niet altijd de goede beslissing is.Het beste is momenteel om zich te richten tot professionals, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten dicht bij Nieuwpoort.

Onze interventiedomeinen

In functie van de de vliesvleugeligen die u het hoofd moet bieden, stellen we u een unieke interventie voor. Wij behandelen in het bijzonder:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij verplaatsen ons in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet om ons te een beroep te doen op ons om suggesties voor een afspraak te bekomen met een van onze professionals die actief is in de regio rond Nieuwpoort.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Wees u ervan bewust de prijs voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest doorgaans varieert van 60 tot 170 euro. Deze prijsafwijking geldt ook als u een beroep doet op de brandweer of op een private onderneming. Wespenvernietiging stelt u de vernietiging van een wespen- of hoornaarnest voor een vast tarief van 70 euro inclusief belastingen.
In tegenstelling tot bedrijven in de sector, is ons motto om u een vaste prijs aan te bieden . Dit tarief om een wespennest te verwijderen, is zelfs geldig voor de meest lastige nesten, zoals nesten onder het dak of ondergronds. Indien het niet mogelijk zou zijn om het nest te verwijderen (< 1% van de gevallen), zal onze verplaatsing u niet gefactureerd worden en zullen wij u helpen om een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de belofte om te profiteren van:

De expertise van specialisten

Onze dienstverleners hebben allemaal een opleiding bijgewoond tijdens dewelke ze alle bijzondere kenmerken, gelinkt aan de verdelging van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, competent en verzekeren u kwalitatief werk.

Een snel resultaat

Ons resultaat is gegarandeerd. U bent thuis bevrijd van alle sporen van ongewenste insecten aansluitend op onze komst. Is het nest resistent en vereist het een tweede bezoek? Wij komen gratis terug bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een professionnal ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Heeft u dringend nood aan een verdelging? Spendeer 30 euro extra en wij zorgen voor een verplaatsing die voorrang krijgt ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken tarief. Als u van onze diensten gebruik maakt, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de facturatie.

Wacht niet langer om
op te bellen
zodat een van onze professionnals kan zorgen voor de verwijdering van uw hoornaarnest in Nieuwpoort.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen