fbpx

Vernietiging van wespennesten in Nieuwerkerken

Heeft u een wespen- of hoornaarnest geconstateerd dicht bij uw woning ?

Vermoedt u het bestaan van ongewenste insecten dicht bij uw schoorsteen of onder uw dakpannen ?

Wanneer een nest gevonden wordt, is een snelle verwijdering gewoonlijk aanbevolen. Een nest neemt zeer snel in omvang toe en de ontstane drukte zwelt aan in dezelfde richting. Zie hoe u onmiddellijk kunt tussenkomen om deze aanval stop te zetten en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De aanwezigheid van een wespennest in huis is uiteraard een bron van zorgen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Bovenal, weet dat het dikwijls essentieel is om een beroep te doen op specialisten om een wespennest te vernielen. Het heft zelf in handen nemen wat betreft de vernietiging van een nest is potentieel zeer gevaarlijk !
Het is veelal mogelijk om contact op te nemen met de brandweer om de verdelging van het wespennest te realiseren. Tegenwoordig, worden de brandweermannen van Nieuwerkerken overdonderd met dit soort oproepen. Ondanks de prijzen, blijft men onophoudelijk een beroep doen op de brandweermannen . Hierdoor hebben ze moeite om alle aanvragen te beantwoorden. Om deze reden hebben een groot aantal brandweerzones bepaalt om het tarief voor dit type oproepen op te trekken. Zo doet men een poging de de particulierde mensen te ontraden om rechtstreeks een beroep te doen op de brandweer, ten voordele van private verdelgingsbedrijven. Zo kunnen de brandweermannen zich hoofdzakelijk richten op de meest problematische interventies die een een reëel gevaar voor de bewoners vormen.Dit impliceert niet dat u de vernietiging van uw wespennest moet aan de kant zetten. Wees u ervan bewust dat een wespennest laten weghalen door de brandweer niet altijd de goede reactie is.Het beste blijft op dit moment om contact op te nemen met specialisten, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals in de nabijheid van Nieuwerkerken.

Onze interventiedomeinen

Naargelang de de vliesvleugeligen die u het hoofd moet bieden, stellen we u een unieke interventie voor. Wij vernietigen over het algemeen:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij opereren in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet om ons te ons op te bellen om voorstellen voor een interventie te bekomen met een van onze experten die werkzaam is in de regio rond Nieuwerkerken.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te benadrukken de kostprijs voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest doorgaans varieert van 60 tot 170 €. Dit hiaat geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een privébedrijf. Wij stellen u de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor een vast bedrag van 70 euro inclusief btw.
Anders dan andere ondernemingen in de branche, hebben wij ervoor gekozen om u een vaste prijs voor te leggen . Dit tarief om een wespennest te verdelgen, is zelfs van toepassing op de meest moeilijke gevallen, zoals in de schoorsteen of ondergronds. Stel dat het niet mogelijk zou zijn om het nest te vernietigen (< 1% van de gevallen), zal onze verplaatsing u niet aangerekend worden en zullen wij u helpen om een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de garantie om te profiteren van:

De expertise van professionnals

Onze dienstverleners hebben allemaal een training bijgewoond tijdens dewelke ze alle speciale eigenschappen, gelinkt aan de vernietiging van nesten van hoornaars, geleerd hebben. Ze zijn geschoold, performant en staan garant voor een verzorgd resultaat.

Een onmiddellijk resultaat

Ons resultaat is verzekerd. U bent thuis bevrijd van alle sporen van vliesvleugeligen aansluitend op onze interventie. Is het nest resistent en vereist het een tweede verstuiving? Wij komen zonder supplement terug!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een professionnal ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Heeft u dringend nood aan een behandeling? Betaal 30 euro extra en wij garanderen een interventie die voorrang krijgt ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken pakket. Als u van onze diensten gebruik maakt, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de afrekening.

Wacht niet langer om
contact met ons op te nemen
zodat een van onze verdelgers kan zorgen voor de verdelging van uw hoornaarnest in Nieuwerkerken.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen