fbpx

Vernietiging van wespennesten in Niel

Heeft u een wespen- of hoornaarnest opgemerkt in een muur ?

Constateert u de aanwezigheid van wespen in uw schoorsteen of op uw dak ?

Op het moment dat een nest ontdekt wordt, is een onmiddellijke vernietiging gewoonlijk aangeraden. Een nest neemt snel in omvang toe en de gecreëerde problemen zwellen aan op dezelfde manier. Ontdek op welke manier u onmiddellijk te werk kunt gaan met als doel deze invasie af te weren en over te gaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

Het bestaan van een wespennest bij u thuis is hoe dan ook een bron van problemen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Weet vooral dat het in de meeste situaties onmisbaar is om contact op te nemen met experten om een wespennest te verdelgen. Het heft zelf in handen nemen wat betreft de behandeling van een nest kan mogelijk gevaarlijk zijn!
Het is over het algemeen een goed idee om uw toevlucht te nemen tot brandweerlieden om de vernietiging van het wespennest te voltrekken. Tegenwoordig wordt de brandweer van Niel overstelpt met dit type interventies. Ondanks de prijs blijft men non-stop gebruik maken van de diensten van de brandweer. Hierdoor hebben ze moeite om alle aanvragen te behandelen. Daarom hebben vele kazernes bepaald om het tarief voor dit type noodoproepen op te trekken. Op deze manier doet men een poging particulieren te ontmoedigen om rechtstreeks een beroep te doen op de mannen en vrouwen van de brandweer, ten voordele van private gespecialiseerde verdelgers. Zo kan de brandweer zich in de eerste plaats focussen op de meest dringende verdelgingen die een gevaar voor de bewoners vormen. Dit impliceert niet dat u de vernietiging van uw wespennest moet vergeten. Weet alleen dat een wespennest laten behandelen door brandweerlieden niet altijd een goede oplossing is. Momenteel kunt u zich best richten tot experten, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in de buurt van Niel.

Onze interventiedomeinen

In functie van de insecten waarmee u geconfronteerd wordt, stellen we u een unieke oplossing voor. Wij verdelgen over het algemeen:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij verplaatsen ons in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet om ons op te bellen om voorstellen voor een afspraak vast te leggen met een van onze verdelgers die actief is in de regio rond Niel.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Wees u ervan bewust het tarief voor de verdelging van een wespen- of hoornaarnest normaliter varieert van 60 tot 170 €. Deze prijsafwijking geldt ook als u een beroep doet op de mannen en vrouwen van de brandweer of op een verdelgingsbedrijf. Wespenvernietiging stelt u de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor aan een op voorhand vastgestelde som van 70 euro inclusief btw.
Anders dan andere bedrijven in de sector, hebben wij ervoor gekozen om u een op voorhand afgesproken vast tarief voor te stellen. Deze prijs om een wespennest te vernietigen, is zelfs toepasbaar op de meest moeilijke nesten, zoals nesten onder het dak of ondergronds. Stel dat het niet mogelijk zou zijn om het nest te verwijderen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet gefactureerd worden en zullen wij u helpen om een alternatief te zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de belofte om te profiteren van:

De expertise van professionnals

Onze techniekers hebben allemaal een opleiding bijgewoond waarbij ze alle bijzondere kenmerken, gelinkt aan de vernietiging van nesten van hoornaars, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, deskundig en verzekeren u kwalitatief werk.

Een snel resultaat

Ons werk is gegarandeerd. Na ons werk bent u thuis verlost van alle sporen van vliesvleugeligen. Blijkt het nest resistent en vereist het een tweede verstuiving? Wij komen zonder meerkost opnieuw bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert ter beschikking en dit in de buurt van uw woning. Heeft u dringend nood aan een behandeling? Spendeer 30 euro extra en wij zorgen voor een interventie die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Bij ons zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de facturatie.

Twijfel niet om
ons te contacteren
zodat een van onze professionnals kan overgaan tot de verwijdering van uw wespennest in Niel.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen