fbpx

Vernietiging van wespennesten in Nazareth

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gezien dicht bij uw woning ?

Bent u bang voor de aanwezigheid van ongewenste insecten dicht bij uw schoorsteen of onder uw dakpannen ?

Wanneer een nest gevonden wordt, is een snelle verwijdering in de meeste gevallen aangeraden. Een nest groeit zeer snel en de gecreërde problemen vergroot in dezelfde richting. Zie op welke manier u snel iets kunt ondernemen met als doel deze aanval een halt toe te roepen afslaan en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De verschijning van een wespennest in huis is uiteraard een reden tot ongerustheid.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Voorafgaand aan, weet dat het vaak verplicht is contact op te nemen met specialisten om een wespennest te verdelgen. Alleen actie ondernemen wat betreft de vernietiging van een nest is mogelijk gevaarlijk !
Het is veelal haalbaar om uw toevlucht te nemen tot brandweerlieden om de verdelging van een wespennest uit te voeren. Recentelijk, wordt de brandweer van Nazareth bedolven onder dit type noodoproepen. Ondanks de prijs, blijft men onophoudelijk contact opnemen met de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze problemen om alle oproepen te behandelen. Om deze reden hebben meerdere kazernes beslist om de prijs voor deze vorm van noodoproepen te vermeerderen. Hiermee doet men een poging de de ‘slachtoffers’ te ontmoedigen om rechtstreeks een beroep te doen op de brandweer, ten voordele van onafhankelijke gespecialiseerde verdelgers. Zo kunnen de brandweerlieden zich in de eerste plaats concentreren op de meest problematische vernietigingen die een een reëel gevaar voor de bewoners vormen.Dit betekent niet dat u de vernietiging van uw wespennest moet aan de kant zetten. Houd in gedachten dat een wespennest laten weghalen door de brandweer niet altijd de goede beslissing is.De beste oplossing blijft tegenwoordig om zich te richten tot specialisten, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals rond Nazareth.

Onze interventiedomeinen

Naargelang de het ongedierte waarmee u te maken heeft, stellen we u een aangepaste interventie voor. Wij behandelen in het bijzonder:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij zijn actief in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet langer om ons te contact met ons op te nemen om suggesties voor een interventie te bekomen met een van onze experten die werkzaam is in de regio rond Nazareth.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

U moet weten het tarief voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest doorgaans varieert van 60 tot 170 euro. Dit hiaat geldt ook als u een beroep doet op de brandweermannen of op een verdelgingsbedrijf. Wij beantwoorden uw oproep voor de verdelging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand vastgesteld bedrag van 70 euro inclusief belastingen.
In tegenstelling tot firma’s in de sector, hebben wij de keuze gemaakt om u een unieke prijs voor te leggen . Dit tarief om een wespennest te vernietigen, is zelfs toepasbaar op de meest moeilijke situaties, zoals nesten onder het dak of in de grond. Indien het niet mogelijk zou zijn om het nest te vernietigen (< 1% van de gevallen), zullen de verplaatsingskosten u niet gefactureerd worden en zullen wij samen met u een oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de belofte om profijt te hebben van:

De expertise van specialisten

Onze verdelgers hebben allemaal een training gevolgd waarbij ze alle speciale eigenschappen, gelinkt aan de verdelging van nesten van hoornaars, geleerd hebben. Ze zijn gekwalificeerd, deskundig en staan garant voor verzorgd werk.

Een onmiddellijk resultaat

Ons werk is verzekerd. U bent bij u thuis verlost van alle sporen van vliesvleugeligen aansluitend op onze komst. Is het nest bestand en vraagt het een tweede verstuiving? Wij komen zonder meerkost opnieuw langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een professionnal voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Heeft u dringend nood aan een verdelging? Spendeer 30 euro meer en wij zorgen voor een interventie die prioritair is ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken tarief. Als u van onze diensten gebruik maakt, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de facturatie.

Aarzel niet langer om
op te bellen
zodat een van onze professionnals kan zorgen voor de verwijdering van uw wespennest in Nazareth.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen