fbpx

Vernietiging van wespennesten in Mortsel

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gevonden in een muur ?

Constateert u de aanwezigheid van hoornaars in uw schoorsteen of op uw zolder ?

Zodra een nest gelokaliseerd wordt, is een onmiddellijke verdelging vaak aanbevolen. Een nest wordt snel groter en de gecreëerde narigheid vergroot volgens dezelfde proporties. Zie op welke manier u nu te werk kunt gaan met als doel deze invasie af te slaan en over te gaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De verschijning van een wespennest in eigen huis is altijd een reden tot ongerustheid.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Wees u er in eerste instantie van bewust dat het vaak onmisbaar is om een beroep te doen op erkende verdelgers om een wespennest te doden. Alleen actie ondernemen wat betreft de uitroeiing van een nest kan riskant zijn!
Het is meestal aanbevolen om uw toevlucht te nemen tot de brandweer om de vernietiging van een wespennest te voltrekken. Dit jaar worden de brandweermannen en -vrouwen van Mortsel overstelpt met dit soort oproepen. Ondanks de prijs blijft men onophoudelijk een beroep doen op de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze moeite om alle noodoproepen te beantwoorden. Daarom hebben een groot aantal brandweerzones beslist om de prijs voor dit type oproepen te verhogen. Zodoende doet men een poging ‘slachtoffers’ te ontmoedigen om rechtstreeks een beroep te doen op de brandweer, ten voordele van onafhankelijke vernietigingsbedrijven. Zo kunnen de brandweerlieden zich hoofdzakelijk concentreren op de meest urgente interventies die een reëel gevaar voor de bewoners vormen. Dit wil niet zeggen dat u de behandeling van een wespennest moet laten vallen. Houd gewoon in gedachten dat een wespennest laten vernietigen door de brandweer niet altijd de goede beslissing is. Tegenwoordig kunt u best een beroep doen op specialisten, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten rond Mortsel.

Onze interventiedomeinen

In functie van de insecten die u het hoofd moet bieden, stellen we u een specifieke oplossing voor. Wij vernietigen over het algemeen:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij verplaatsen ons in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet langer om contact met ons op te nemen om voorstellen voor een interventie vast te leggen met een van onze professionals die werkzaam is in de regio rond Mortsel.

Onze tarieven voor de vernietiging van wespen- en hoornaarnesten

U moet weten dat het tarief voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest doorgaans varieert van 60 tot 170 euro. Dit prijsverschil geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een privébedrijf. Wij stellen u de vernietiging van een wespen- of hoornaarnest voor aan een op voorhand vastgesteld tarief van 70 € inclusief btw.
In tegenstelling tot andere bedrijven in de sector, beloven wij u een vaste prijs. Dit tarief om een wespennest weg te nemen, is zelfs geldig voor de meest lastige nesten, zoals in de muur of ondergronds. Wanneer het ons niet haalbaar zou lijken om het nest te verdelgen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet verrekend worden en zullen wij u helpen om een andere oplossing te zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de zekerheid om profijt te hebben van:

De expertise van professionnals

Onze techniekers hebben allemaal een opleiding gevolgd waarbij ze alle speciale eigenschappen, die te maken hebben met de vernietiging van nesten van wespen, geleerd hebben. Ze zijn geschoold, deskundig en garanderen u een kwalitatief resultaat.

Een onmiddellijk resultaat

Ons werk is verzekerd. Na onze komst bent u thuis bevrijd van alle sporen van vliesvleugeligen. Is het nest immuun en vereist het een tweede verstuiving? Wij komen zonder extra kosten een tweede keer bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert voor en dit dicht bij uw woonplaats. Heeft u dringend nood aan een vernietiging? Betaal 30 euro extra en wij zorgen voor een behandeling die voorrang krijgt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken pakket. Als u van onze diensten gebruik maakt, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de afrekening.

Twijfel niet langer om
contact met ons op te nemen
zodat een van onze professionnals kan overgaan tot de verwijdering van uw wespennest in Mortsel.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen