fbpx

Vernietiging van wespennesten in Moorslede

Heeft u een wespen- of hoornaarnest vastgesteld in een muur ?

Constateert u het bestaan van ongewenste insecten dicht bij uw schoorsteen of op uw dak ?

Wanneer een nest gelokaliseerd wordt, is een onmiddellijke vernietiging in de meeste gevallen aangeraden. Een nest neemt snel in omvang toe en de gecreërde narigheid neemt toe volgens dezelfde proporties. Ontdek op welke manier u onmiddellijk iets kunt ondernemen om deze invasie af te weren en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De ontdekking van een wespennest thuis is nog de oorzaak van problemen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Eerst en vooral, weet dat het vaak essentieel is om een beroep te doen op erkende verdelgers om een wespennest te doden. Het heft in eigen handen nemen wat betreft de uitroeiing van een nest is potentieel zeer gevaarlijk !
Het is doorgaans een goed idee om uw toevlucht te nemen tot brandweermannen om de vernietiging van het wespennest te voltrekken. Dit jaar, worden de brandweerlieden van Moorslede bedolven onder dit soort oproepen. Hoewel dit betalend is, blijft men overmatig contact opnemen met de brandweermannen . Hierdoor hebben ze moeite om alle noodoproepen te behandelen. Om deze reden hebben verschillende kazernes beslist om het tarief voor dit soort interventies op te trekken. Op deze manier doet men een poging de de particulierde mensen te ontmoedigen om zich rechtstreeks te wenden tot de brandweermannen, ten voordele van private gespecialiseerde verdelgers. Zo kunnen de brandweerlieden zich vooral focussen op de meest problematische verdelgingen die een gevaar voor de bewoners vormen.Dit betekent niet dat u de behandeling van een wespennest moet laten vallen. Wees u ervan bewust dat een wespennest laten weghalen door de brandweer niet altijd de goede reactie is.Het beste is vandaag de dag om een beroep te doen op specialisten, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals in de buurt van Moorslede.

Onze interventiedomeinen

Op basis van de insecten die u het hoofd moet bieden, stellen we u een specifieke oplossing voor. Wij vernietigen voornamelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij opereren in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet om ons te ons op te bellen om data voor een afspraak vast te leggen met een van onze experten die werkzaam is in de regio rond Moorslede.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te weten de kostprijs voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest normaliter varieert van 60 tot 170 euro. Deze prijsafwijking geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een verdelgingsbedrijf. Wij stellen u de verdelging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand afgesproken tarief van 70 euro inclusief belastingen.
In tegenstelling tot firma’s in de sector, hebben wij de keuze gemaakt om u een op voorhand afgesproken prijs aan te bieden . Dit tarief om een wespennest te verwijderen, is zelfs geldig voor de meest gecompliceerde gevallen, zoals in de muur of onder de grond. Als het niet haalbaar zou zijn om het nest te vernietigen (< 1% van de gevallen), zal onze verplaatsing u niet verrekend worden en zullen wij samen met u een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Zich wenden tot de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de zekerheid om profijt te hebben van:

De expertise van professionnals

Onze dienstverleners hebben allemaal een opleiding gevolgd waarbij ze alle speciale eigenschappen, die te maken hebben met de verwijdering van nesten van hoornaars, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, competent en staan garant voor kwalitatief werk.

Een direct resultaat

Ons werk is verzekerd. U bent op uw eigendom ontdaan van alle sporen van vliesvleugeligen na onze komst. Is het nest immuun en vereist het een volgende interventie? Wij komen zonder extra kosten terug!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een verdelger voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Wenst u dringend een uitroeiing? Spendeer 30 euro extra en wij garanderen een interventie die prioritair is ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken tarief. Bij ons, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de afrekening.

Wacht niet langer om
ons te contacteren
zodat een van onze professionnals kan overgaan tot de vernietiging van uw hoornaarnest in Moorslede.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen