fbpx

Vernietiging van wespennesten in Mol

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gelokaliseerd in uw tuin ?

Vermoedt u de aanwezigheid van hoornaars in uw schoorsteen of ter hoogte van uw dak ?

Zodra een nest gelokaliseerd wordt, is een snelle behandeling in de meeste gevallen aangeraden. Een nest wordt zeer snel groter en de veroorzaakte narigheid neemt toe op dezelfde manier. Ontdek op welke wijze u snel kunt tussenkomen om deze aanval een halt toe te roepen en over te gaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De aanwezigheid van een wespennest in eigen huis is altijd een oorzaak van vele zorgen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Weet eerst en vooral dat het vaak onmisbaar is om contact op te nemen met specialisten om een wespennest te vernietigen. Alleen actie ondernemen wat betreft de uitroeiing van een nest kan mogelijk zeer gevaarlijk zijn!
Het is meestal aangeraden om uw toevlucht te nemen tot de brandweer om de verwijdering van uw wespennest te voltrekken. Dit jaar wordt de brandweer van Mol overdonderd met dit soort interventies. Hoewel men hiervoor moet betalen, blijft men overmatig contact opnemen met de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze moeilijkheden om alle oproepen te behandelen. Om deze reden hebben een groot aantal kazernes bepaald om het bedrag voor deze vorm van oproepen op te trekken. Op deze manier poogt men ‘slachtoffers’ te ontraden om zich rechtstreeks te wenden tot de brandweerlieden, ten voordele van onafhankelijke verdelgingsbedrijven. Zo kunnen de brandweermannen en -vrouwen zich vooral richten op de meest urgente verdelgingen die een gevaar voor de bewoners vormen. Dit betekent niet dat u de vernietiging van het wespennest aan de kant moet zetten. Weet gewoon dat een wespennest laten behandelen door de brandweer niet altijd een goede oplossing is. Vandaag de dag kunt u best contact opnemen met professionals, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals in de nabijheid van Mol.

Onze interventiedomeinen

Op basis van het ongedierte dat u het hoofd moet bieden, stellen we u een gespecialiseerde oplossing voor. Wij vernietigen hoofdzakelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij zijn actief in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet langer om een beroep op ons te doen om voorstellen voor een afspraak te bekomen met een van onze verdelgers die actief is in de regio rond Mol.

Onze tarieven voor de vernietiging van wespen- en hoornaarnesten

Wees u ervan bewust dat het tarief voor de verdelging van een wespen- of hoornaarnest normaliter varieert van 60 tot 170 euro. Deze prijsafwijking geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een vernietigingsbedrijf. Wespenvernietiging beantwoordt uw oproep voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand vastgestelde som van 70 euro inclusief btw.
In tegenstelling tot andere firma’s in de sector, is het onze wil om u een vaste prijs voor te leggen. Dit tarief om een wespennest te vernietigen, is zelfs toepasbaar op de meest lastige nesten, zoals nesten onder het dak of ondergronds. Stel dat het niet mogelijk zou zijn om het nest te verwijderen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet gefactureerd worden en zullen wij samen met u een andere oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Gebruik maken van de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de garantie om profijt te hebben van:

De expertise van professionnals

Onze dienstverleners hebben allemaal een training bijgewoond tijdens dewelke ze alle bijzondere kenmerken, gelinkt aan de vernietiging van nesten van wespen, geleerd hebben. Ze zijn gekwalificeerd, deskundig en staan garant voor een verzorgd resultaat.

Een snel resultaat

Ons succes is verzekerd. Aansluitend op onze interventie bent u thuis bevrijd van alle sporen van vliesvleugeligen. Is het nest hardnekkig en vraagt het een volgende interventie? Wij komen zonder supplement opnieuw bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een verdelger ter beschikking en dit in de buurt van uw woning. Heeft u dringend nood aan een verdelging? Spendeer 30 euro extra en wij zorgen voor een tussenkomst die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken tarief. Via ons zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de afrekening.

Twijfel niet om
contact met ons op te nemen
zodat een van onze verdelgers kan overgaan tot de vernietiging van uw wespennest in Mol.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen