fbpx

Vernietiging van wespennesten in Moerbeke-waas

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gevonden in de grond ?

Vermoedt u het bestaan van ongedierte in uw schoorsteen of onder uw dakpannen ?

Op het moment dat een nest vastgesteld wordt, is een snelle verwijdering gewoonlijk aanbevolen. Een nest breidt zich zeer snel uit en de veroorzaakte drukte neemt toe volgens dezelfde proporties. Zie hoe u nu kunt tussenkomen om deze aanval af te weren en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De ontdekking van een wespennest thuis is nog een bron van zorgen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Voorafgaand aan, weet dat het regelmatig essentieel is om een beroep te doen op professionelen om een wespennest te verdelgen. Zelf actie ondernemen wat betreft de verdelging van een nest kan zeer gevaarlijk !
Het is meestal aangeraden om uw toevlucht te nemen tot brandweermannen om de vernietiging van een wespennest uit te voeren. Vandaag, wordt de brandweer van Moerbeke-waas overdonderd met dit type interventies. Hoewel men hiervoor moet betalen, blijft men non-stop gebruik maken van de brandweermannen . Hierdoor hebben ze moeilijkheden om alle noodoproepen te behandelen. Om deze reden hebben vele brandweerzones beslist om het bedrag voor deze vorm van oproepen te vermeerderen. Zodoende doet men een poging de de burgers te ontmoedigen om rechtstreeks een beroep te doen op de brandweerlieden, ten voordele van private verdelgingsbedrijven. Zo kunnen de noodhulpdiensten zich in de eerste plaats richten op de meest urgente verdelgingen die een gevaar voor de bewoners vormen.Dit impliceert niet dat u de verdelging van uw wespennest moet afblazen. Houd in gedachten dat een wespennest laten vernietigen door de brandweermannen niet altijd de goede methode is.De beste oplossing is vandaag de dag om zich te richten tot professionals, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals in de buurt van Moerbeke-waas.

Onze interventiedomeinen

Op basis van de het ongedierte waarmee u geconfronteerd wordt, stellen we u een specifieke oplossing voor. Wij behandelen in het bijzonder:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij verplaatsen ons in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet om ons te een beroep te doen op ons om data voor een afspraak vast te leggen met een van onze professionals die werkzaam is in de regio rond Moerbeke-waas.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te weten de prijs voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest over het algemeen varieert van 60 tot 170 euro. Dit hiaat geldt ook als u een beroep doet op de brandweermannen of op een verdelgingsbedrijf. Wespenvernietiging beantwoordt uw oproep voor de vernietiging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand afgesproken tarief van 70 euro inclusief belastingen.
In tegenstelling tot bedrijven in de branche, is het onze wil om u een unieke vast tarief voor te leggen . Dit tarief om een wespennest te vernietigen, is zelfs geldig voor de meest lastige nesten, zoals in de schoorsteen of ondergronds. Indien het niet mogelijk zou zijn om het nest te vernietigen (< 1% van de gevallen), zal onze verplaatsing u niet gefactureerd worden en zullen wij u helpen om een andere oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Zich wenden tot de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de belofte om te profiteren van:

De expertise van experten

Onze verdelgers hebben allemaal een opleiding bijgewoond waarbij ze alle speciale eigenschappen, die te maken hebben met de verdelging van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, deskundig en garanderen u verzorgd werk.

Een direct resultaat

Ons werk is verzekerd. U bent op uw eigendom verlost van alle sporen van vliesvleugeligen aansluitend op ons bezoek . Is het nest resistent en vraagt het een volgende behandeling? Wij komen zonder extra kosten terug bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Wenst u dringend een vernietiging? Spendeer 30 euro extra en wij garanderen een behandeling die prioritair is ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken tarief. Via ons, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de afrekening.

Wacht niet langer om
op te bellen
zodat een van onze professionnals kan overgaan tot de verwijdering van uw hoornaarnest in Moerbeke-waas.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen