fbpx

Vernietiging van wespennesten in Middelkerke

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gelokaliseerd dicht bij uw woning ?

Bent u bang voor het bestaan van wespen dicht bij uw schoorsteen of op uw zolder ?

Op het moment dat een nest vastgesteld wordt, is een onmiddellijke interventie in de meeste gevallen aanbevolen. Een nest groeit snel en de veroorzaakte problemen vergroot volgens dezelfde proporties. Ontdek op welke wijze u onmiddellijk kunt tussenkomen om deze invasie stop te zetten en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

Het bestaan van een wespennest bij u thuis is nog een reden tot zorgen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Bovenal, weet dat het vaak essentieel is contact op te nemen met specialisten om een wespennest te verdelgen. Alleen actie ondernemen wat betreft de verdelging van een nest is mogelijk gevaarlijk !
Het is over het algemeen een goed idee om uw toevlucht te nemen tot de brandweer om de behandeling van een wespennest uit te voeren. Tegenwoordig, wordt de brandweer van Middelkerke bedolven onder dit type noodoproepen. Ondanks de prijzen, blijft men continu een beroep doen op de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze moeilijkheden om alle aanvragen te beantwoorden. Om deze reden hebben een groot aantal brandweerzones beslist om het tarief voor dit type oproepen te vermeerderen. Zodoende tracht men de aanvragers te ontraden om zich rechtstreeks te wenden tot de brandweer, ten voordele van private vernietigingsbedrijven. Zo kunnen de hulpdiensten zich hoofdzakelijk richten op de meest urgente vernietigingen die een gevaar voor de bewoners vormen.Dit wil niet zeggen dat dat u de vernietiging van het wespennest moet negeren. Weet gewoon dat een wespennest laten behandelen door de brandweerlieden niet altijd de goede methode is.De beste oplossing is tegenwoordig om zich te richten tot professionals, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals in de stad Middelkerke.

Onze interventiedomeinen

Naargelang de de vliesvleugeligen waarmee u te maken heeft, stellen we u een gespecialiseerde interventie voor. Wij behandelen hoofdzakelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij verplaatsen ons in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet om ons te contacteren om voorstellen voor een afspraak vast te leggen met een van onze verdelgers die werkzaam is in de regio rond Middelkerke.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Wees u ervan bewust de kostprijs voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest normaliter varieert van 60 tot 170 euro. Dit prijsverschil geldt ook als u een beroep doet op de brandweer of op een private onderneming. Wij stellen u de verdelging van een wespen- of hoornaarnest voor een vast tarief van 70 euro inclusief belastingen.
Anders dan andere ondernemingen in de sector, willen wij u een vaste prijs voor te leggen . Deze prijs om een wespennest te verdelgen, is zelfs van toepassing op de meest moeilijke gevallen, zoals nesten onder het dak of in de grond. Stel dat het niet mogelijk zou zijn om het nest te verdelgen (< 1% van de gevallen), zal onze verplaatsing u niet gefactureerd worden en zullen wij u helpen om een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Gebruik maken van de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de garantie om profijt te hebben van:

De expertise van experten

Onze verdelgers hebben allemaal een opleiding gevolgd waarbij ze alle bijzondere kenmerken, gelinkt aan de verwijdering van nesten van hoornaars, geleerd hebben. Ze zijn geschoold, competent en staan garant voor kwalitatief werk.

Een onmiddellijk resultaat

Ons werk is gegarandeerd. U bent op uw eigendom verlost van alle sporen van vliesvleugeligen aansluitend op ons werk. Is het nest immuun en vraagt het een volgende interventie? Wij komen gratis opnieuw langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Heeft u dringend nood aan een vernietiging? Spendeer 30 euro extra en wij zorgen voor een verplaatsing die prioritair is ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Als u van onze diensten gebruik maakt, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de afrekening.

Twijfel niet om
ons te contacteren
zodat een van onze professionnals kan overgaan tot de verwijdering van uw wespennest in Middelkerke.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen