fbpx

Vernietiging van wespennesten in Meulebeke

Heeft u een wespen- of hoornaarnest geconstateerd in een muur ?

Bent u bang voor de aanwezigheid van ongewenste insecten in uw schoorsteen of onder uw dakpannen ?

Wanneer een nest ontdekt wordt, is een onmiddellijke behandeling in de meeste gevallen aangeraden. Een nest breidt zich zeer snel uit en de ontstane problemen neemt toe in dezelfde richting. Zie hoe u onmiddellijk kunt reageren met als doel deze aanval af te weren en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De ontdekking van een wespennest in huis is nog een bron van ongerustheid.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Eerst en vooral, weet dat het vaak essentieel is contact op te nemen met experten om een wespennest te doden. Alleen actie ondernemen wat betreft de verdelging van een nest kan mogelijk zeer riskant !
Het is doorgaans haalbaar om contact op te nemen met brandweerlieden om de vernietiging van uw wespennest te realiseren. Recentelijk, wordt de brandweer van Meulebeke overstelpt met dit soort noodoproepen. Hoewel dit betalend is, blijft men continu een beroep doen op de brandweer. Hierdoor hebben ze problemen om alle oproepen te behandelen. Om deze reden hebben meerdere brandweerzones bepaalt om het bedrag voor deze vorm van interventies te vermeerderen. Zodoende poogt men de burgers te ontmoedigen om zich rechtstreeks te wenden tot de brandweermannen, ten voordele van private vernietigingsbedrijven. Zo kunnen de hulpdiensten zich in de eerste plaats concentreren op de meest dringende vernietigingen die een een reëel gevaar voor de bewoners vormen.Dit betekent niet dat u de verdelging van uw wespennest moet negeren. Houd in gedachten dat een wespennest laten verdelgen door de brandweer niet altijd de goede beslissing is.De beste oplossing is vandaag de dag om een beroep te doen op experten, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals dicht bij Meulebeke.

Onze interventiedomeinen

In functie van de het ongedierte waarmee u te maken heeft, stellen we u een specifieke interventie voor. Wij vernietigen voornamelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij zijn actief in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet om ons te ons op te bellen om data voor een afspraak te bekomen met een van onze verdelgers die werkzaam is in de regio rond Meulebeke.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

U moet weten het tarief voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest doorgaans varieert van 60 tot 170 euro. Dit verschil in prijs geldt ook als u een beroep doet op de brandweermannen of op een privaat bedrijf. Wij stellen u de verdelging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand vastgesteld vaste prijs van 70 euro inclusief btw.
Anders dan andere firma’s in de branche, willen wij u een unieke vast tarief te beloven . Deze prijs om een wespennest te verwijderen, is zelfs geldig voor de meest moeilijke nesten, zoals nesten onder het dak of onder de grond. Als het niet haalbaar zou zijn om het nest te verdelgen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet gefactureerd worden en zullen wij u helpen om een oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Zich wenden tot de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de garantie om te profiteren van:

De expertise van specialisten

Onze techniekers hebben allemaal een opleiding bijgewoond tijdens dewelke ze alle bijzondere kenmerken, gelinkt aan de vernietiging van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, competent en staan garant voor kwalitatief werk.

Een onmiddellijk resultaat

Ons succes is verzekerd. U bent thuis bevrijd van alle sporen van vliesvleugeligen na onze interventie. Is het nest resistent en vraagt het een volgende behandeling? Wij komen zonder supplement terug bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Heeft u dringend nood aan een verdelging? Spendeer 30 euro meer en wij zorgen voor een interventie die voorrang krijgt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken pakket. Bij ons, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de afrekening.

Twijfel niet om
ons te contacteren
zodat een van onze professionnals kan overgaan tot de vernietiging van uw wespennest in Meulebeke.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen