fbpx

Vernietiging van wespennesten in Merelbeke

Heeft u een wespen- of hoornaarnest geconstateerd in de grond ?

Bent u bang voor het bestaan van ongedierte in uw schoorsteen of op uw zolder ?

Wanneer een nest gelokaliseerd wordt, is een onmiddellijke verwijdering in de meeste gevallen aanbevolen. Een nest wordt zeer snel groter en de ontstane drukte vergroot in dezelfde richting. Zie op welke manier u onmiddellijk iets kunt ondernemen om deze invasie af te weren en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De ontdekking van een wespennest in huis is altijd de oorzaak van onrust.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Bovenal, wees u ervan bewust dat het dikwijls noodzakelijk is contact op te nemen met experten om een wespennest te decimeren. Alleen actie ondernemen wat betreft de vernietiging van een nest is potentieel riskant !
Het is over het algemeen mogelijk om zich te wenden tot brandweermannen om de verwijdering van uw wespennest te realiseren. Recentelijk, worden de brandweermannen van Merelbeke overdonderd met dit type interventies. Ondanks de prijs, blijft men non-stop gebruik maken van de brandweer. Hierdoor hebben ze moeilijkheden om alle noodoproepen te beantwoorden. Hierdoor hebben meerdere brandweerzones beslist om de prijs voor dit soort noodoproepen op te trekken. Op deze manier doet men een poging de de burgers te ontmoedigen om rechtstreeks contact op te nemen met de brandweermannen, ten voordele van onafhankelijke vernietigingsbedrijven. Zo kunnen de hulpdiensten zich voornamelijk focussen op de meest dringende vernietigingen die een echt gevaar voor de bewoners vormen.Dit impliceert niet dat u de behandeling van het wespennest moet afblazen. Houd in gedachten dat een wespennest laten behandelen door de brandweer niet altijd een goede oplossing is.Een van de beste oplossingen blijft vandaag de dag om zich te richten tot professionals, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten dicht bij Merelbeke.

Onze interventiedomeinen

In functie van de het ongedierte waarmee u geconfronteerd wordt, stellen we u een aangepaste oplossing voor. Wij behandelen voornamelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij verplaatsen ons in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet langer om ons te contact met ons op te nemen om data voor een afspraak te bekomen met een van onze verdelgers die werkzaam is in de regio rond Merelbeke.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te weten de kostprijs voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest normaal gezien varieert van 60 tot 170 euro. Dit verschil in prijs geldt ook als u een beroep doet op de brandweermannen of op een privébedrijf. Wij beantwoorden uw oproep voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand vastgesteld tarief van 70 € inclusief belastingen.
In tegenstelling tot firma’s in de branche, is het onze wil om u een op voorhand afgesproken vast tarief aan te bieden . Dit tarief om een wespennest te weg te nemen, is zelfs geldig voor de meest gecompliceerde gevallen, zoals in de muur of in de grond. Als het niet haalbaar zou zijn om het nest te vernietigen (< 1% van de gevallen), zullen de verplaatsingskosten u niet gefactureerd worden en zullen wij samen met u een andere oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de belofte om profijt te hebben van:

De expertise van experten

Onze verdelgers hebben allemaal een training gevolgd waarbij ze alle speciale eigenschappen, die te maken hebben met de verwijdering van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, deskundig en staan garant voor een verzorgd resultaat.

Een direct resultaat

Ons succes is verzekerd. U bent thuis ontdaan van alle sporen van ongewenste insecten aansluitend op onze komst. Is het nest immuun en vraagt het een tweede verstuiving? Wij komen zonder extra kosten terug!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Heeft u dringend nood aan een vernietiging? Betaal 30 € meer en wij zorgen voor een verplaatsing die prioritair is ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Als u van onze diensten gebruik maakt, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de facturatie.

Wacht niet langer om
ons te contacteren
zodat een van onze professionnals kan zorgen voor de verwijdering van uw hoornaarnest in Merelbeke.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen