fbpx

Vernietiging van wespennesten in Merchtem

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gelokaliseerd in een kamer ?

Bent u bang voor de aanwezigheid van ongedierte in uw pijpleiding of op uw dak ?

Op het moment dat een nest vastgesteld wordt, is een onmiddellijke vernietiging meestal aangeraden. Een nest neemt snel in omvang toe en de gecreërde problemen vergroot in dezelfde richting. Ontdek op welke wijze u nu kunt reageren om deze aanval stop te zetten en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De ontdekking van een wespennest thuis is altijd een bron van zorgen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Eerst en vooral, weet dat het vaak onmisbaar is contact op te nemen met erkende verdelgers om een wespennest te doden. Het heft zelf in handen nemen wat betreft de behandeling van een nest is potentieel zeer riskant !
Het is veelal een goed idee om zich te wenden tot brandweermannen om de verwijdering van uw wespennest te voltrekken. Recentelijk, worden de brandweermannen van Merchtem overdonderd met dit type noodoproepen. Hoewel men hiervoor moet betalen, blijft men non-stop contact opnemen met de brandweer. Hierdoor hebben ze problemen om alle oproepen te behandelen. Om deze reden hebben een groot aantal brandweerzones beslist om de vergoeding voor dit type oproepen op te trekken. Op deze manier poogt men de ‘slachtoffers’ te ontraden om rechtstreeks een beroep te doen op de brandweer, ten voordele van private verdelgingsbedrijven. Zo kunnen de brandweerlieden zich in de eerste plaats concentreren op de meest dringende interventies die een gevaar voor de bewoners vormen.Dit impliceert niet dat u de verdelging van een wespennest moet laten vallen. Houd in het achterhoofd dat een wespennest laten verdelgen door de brandweer niet altijd een goede oplossing is.Een van de beste oplossingen is tegenwoordig om zich te richten tot experten, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals rond Merchtem.

Onze interventiedomeinen

Op basis van de insecten waarmee u te maken heeft, stellen we u een unieke interventie voor. Wij verdelgen hoofdzakelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij zijn actief in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet langer om ons te contacteren om data voor een afspraak vast te leggen met een van onze professionals die werkzaam is in de regio rond Merchtem.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Wees u ervan bewust de prijs voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest normaliter varieert van 60 tot 170 €. Dit hiaat geldt ook als u een beroep doet op de brandweermannen of op een privaat bedrijf. Wij stellen u de vernietiging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand afgesproken vaste prijs van 70 € inclusief belastingen.
Anders dan andere firma’s in de sector, hebben wij ervoor gekozen om u een op voorhand afgesproken prijs voor te stellen . Deze prijs om een wespennest te verdelgen, is zelfs van toepassing op de meest gecompliceerde nesten, zoals in de schoorsteen of in de grond. Wanneer het ons niet haalbaar zou lijken om het nest te vernietigen (< 1% van de gevallen), zullen de verplaatsingskosten u niet aangerekend worden en zullen wij samen met u een oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Zich wenden tot de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de zekerheid om profijt te hebben van:

De expertise van professionnals

Onze techniekers hebben allemaal een opleiding gevolgd tijdens dewelke ze alle speciale eigenschappen, gelinkt aan de vernietiging van nesten van wespen, geleerd hebben. Ze zijn gekwalificeerd, performant en garanderen u een kwalitatief resultaat.

Een snel resultaat

Ons werk is gegarandeerd. U bent thuis bevrijd van alle sporen van ongewenste insecten aansluitend op onze interventie. Is het nest resistent en vereist het een tweede behandeling? Wij komen gratis terug!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een verdelger voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Wenst u dringend een interventie? Spendeer 30 € meer en wij garanderen een interventie die voorrang krijgt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken pakket. Als u van onze diensten gebruik maakt, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de afrekening.

Twijfel niet langer om
op te bellen
zodat een van onze professionnals kan overgaan tot de verwijdering van uw hoornaarnest in Merchtem.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen