fbpx

Vernietiging van wespennesten in Menen

Heeft u een wespen- of hoornaarnest ontdekt in uw tuin ?

Vermoedt u het bestaan van hoornaars in uw pijpleiding of onder uw dakpannen ?

Wanneer een nest gelokaliseerd wordt, is een snelle verdelging in de meeste gevallen aanbevolen. Een nest wordt zeer snel groter en de gecreërde problemen neemt toe volgens dezelfde proporties. Ontdek op welke manier u nu kunt handelen met als doel deze invasie af te weren en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

Het bestaan van een wespennest bij u thuis is nog een bron van ongerustheid.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Eerst en vooral, weet dat het regelmatig essentieel is om een beroep te doen op erkende verdelgers om een wespennest te decimeren. Zelf actie ondernemen wat betreft de behandeling van een nest is mogelijk zeer riskant !
Het is doorgaans aangeraden om een beroep te doen op brandweerlieden om de verwijdering van een wespennest te realiseren. Recentelijk, worden de brandweermannen van Menen bedolven onder dit soort oproepen. Ondanks hun tarieven, blijft men voortdurend een beroep doen op de brandweermannen . Hierdoor hebben ze problemen om alle aanvragen te behandelen. Bijgevolg hebben vele kazernes bepaalt om het tarief voor deze vorm van oproepen op te trekken. Zodoende probeert men de ‘slachtoffers’ te ontraden om zich rechtstreeks te wenden tot de brandweer, ten voordele van private vernietigingsbedrijven. Zo kunnen de hulpdiensten zich vooral concentreren op de meest urgente interventies die een een reëel gevaar voor de bewoners vormen.Dit betekent niet dat u de behandeling van uw wespennest moet afblazen. Wees u ervan bewust dat een wespennest laten weghalen door de brandweer niet altijd de beste oplossing is.Het beste is op dit moment om een beroep te doen op een gespecialiseerd bedrijf, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in de buurt van Menen.

Onze interventiedomeinen

Naargelang de het ongedierte waarmee u geconfronteerd wordt, stellen we u een aangepaste oplossing voor. Wij vernietigen over het algemeen:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij opereren in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet om ons te een beroep te doen op ons om voorstellen voor een interventie te bekomen met een van onze verdelgers die actief is in de regio rond Menen.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

U moet weten de prijs voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest over het algemeen varieert van 60 tot 170 euro. Dit hiaat geldt ook als u een beroep doet op de brandweermannen of op een privaat bedrijf. Wespenvernietiging beantwoordt uw oproep voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor een vast som van 70 euro inclusief btw.
Anders dan andere ondernemingen in de branche, willen wij u een unieke prijs te beloven . Deze prijs om een wespennest te verwijderen, is zelfs van toepassing op de meest lastige situaties, zoals in de schoorsteen of in de grond. Wanneer het ons niet haalbaar zou lijken om het nest te vernietigen (< 1% van de gevallen), zullen de verplaatsingskosten u niet verrekend worden en zullen wij samen met u een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Gebruik maken van de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de zekerheid om profijt te hebben van:

De expertise van professionnals

Onze dienstverleners hebben allemaal een opleiding bijgewoond tijdens dewelke ze alle bijzondere kenmerken, gelinkt aan de verwijdering van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, performant en staan garant voor kwalitatief werk.

Een onmiddellijk resultaat

Ons resultaat is gegarandeerd. U bent bij u thuis bevrijd van alle sporen van vliesvleugeligen na ons werk. Is het nest resistent en vraagt het een volgende interventie? Wij komen zonder extra kosten terug!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Heeft u dringend nood aan een verdelging? Betaal 30 euro extra en wij garanderen een interventie die voorrang krijgt ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Bij ons, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de facturatie.

Twijfel niet langer om
contact met ons op te nemen
zodat een van onze professionnals kan overgaan tot de verwijdering van uw wespennest in Menen.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen