fbpx

Vernietiging van wespennesten in Melle

Heeft u een wespen- of hoornaarnest ontdekt in een kamer ?

Vermoedt u het bestaan van hoornaars in uw schoorsteen of op uw dak ?

Zodra een nest gevonden wordt, is een onmiddellijke verdelging ten zeerste aanbevolen. Een nest breidt zich snel uit en de ontstane narigheid vergroot in dezelfde richting. Ontdek op welke manier u snel kunt tussenkomen met als doel deze aanval af te weren en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De verschijning van een wespennest thuis is nog een bron van zorgen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Bovenal, weet dat het in vele gevallen verplicht is om een beroep te doen op experten om een wespennest te verdelgen. Het heft in eigen handen nemen wat betreft de verdelging van een nest is potentieel gevaarlijk !
Het is meestal gebruikelijk om zich te wenden tot brandweerlieden om de vernietiging van het wespennest uit te voeren. Momenteel, wordt de brandweer van Melle bedolven onder dit type interventies. Ondanks hun tarieven, blijft men continu gebruik maken van de brandweermannen . Hierdoor hebben ze moeite om alle aanvragen te beantwoorden. Daarom hebben een groot aantal brandweerzones beslist om het bedrag voor dit soort interventies te vermeerderen. Zodoende doet men een poging de de ‘slachtoffers’ te ontraden om rechtstreeks een beroep te doen op de brandweerlieden, ten voordele van onafhankelijke vernietigingsbedrijven. Zo kunnen de noodhulpdiensten zich vooral focussen op de meest problematische vernietigingen die een een reëel gevaar voor de bewoners vormen.Dit impliceert niet dat u de vernietiging van uw wespennest moet vergeten. Wees u ervan bewust dat een wespennest laten behandelen door de brandweer niet altijd de beste oplossing is.Een van de beste oplossingen is tegenwoordig om zich te richten tot een gespecialiseerd bedrijf, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in de buurt van Melle.

Onze interventiedomeinen

Naargelang de insecten waarmee u te maken heeft, stellen we u een unieke oplossing voor. Wij vernietigen in het bijzonder:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij verplaatsen ons in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet om ons te contacteren om suggesties voor een afspraak vast te leggen met een van onze verdelgers die actief is in de regio rond Melle.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

U moet weten het tarief voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest doorgaans varieert van 60 tot 170 €. Deze prijsafwijking geldt ook als u een beroep doet op de brandweermannen of op een private onderneming. Wespenvernietiging beantwoordt uw oproep voor de vernietiging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand vastgesteld tarief van 70 € inclusief belastingen.
Anders dan andere firma’s in de branche, hebben wij de keuze gemaakt om u een unieke vast tarief te beloven . Deze prijs om een wespennest te verdelgen, is zelfs geldig voor de meest moeilijke situaties, zoals in de muur of in de grond. Als het ons niet zou lukken om het nest te weg te nemen (< 1% van de gevallen), zal onze verplaatsing u niet gefactureerd worden en zullen wij u helpen om een oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de zekerheid om te profiteren van:

De expertise van experten

Onze techniekers hebben allemaal een opleiding gevolgd waarbij ze alle speciale eigenschappen, die te maken hebben met de verdelging van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, competent en staan garant voor een kwalitatief resultaat.

Een direct resultaat

Ons succes is verzekerd. U bent op uw eigendom bevrijd van alle sporen van vliesvleugeligen na ons werk. Is het nest resistent en vereist het een volgende verstuiving? Wij komen zonder meerkost terug bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Heeft u dringend nood aan een verdelging? Betaal 30 € meer en wij garanderen een behandeling die prioritair is ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken tarief. Bij ons, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de facturatie.

Twijfel niet langer om
op te bellen
zodat een van onze verdelgers kan overgaan tot de verdelging van uw hoornaarnest in Melle.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen