fbpx

Vernietiging van wespennesten in Meise

Heeft u een wespen- of hoornaarnest geconstateerd op uw zolder ?

Vreest u het bestaan van wespen in uw pijpleiding of onder uw dakpannen ?

Zodra een nest vastgesteld wordt, is een onmiddellijke verwijdering ten zeerste aanbevolen. Een nest groeit snel en de ontstane narigheid vergroot volgens dezelfde proporties. Zie op welke wijze u nu iets kunt ondernemen om deze invasie een halt toe te roepen afslaan en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De verschijning van een wespennest in eigen huis is nog een bron van ongerustheid.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Bovenal, weet dat het in vele gevallen essentieel is contact op te nemen met erkende verdelgers om een wespennest te uitroeien. Zelf actie ondernemen wat betreft de behandeling van een nest is potentieel gevaarlijk !
Het is veelal gebruikelijk om zich te wenden tot brandweermannen om de vernietiging van het wespennest uit te voeren. Tegenwoordig, worden de brandweermannen van Meise overdonderd met dit type noodoproepen. Hoewel dit betalend is, blijft men continu contact opnemen met de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze problemen om alle oproepen te beantwoorden. Hierdoor hebben verschillende kazernes bepaalt om het bedrag voor deze vorm van oproepen te vermeerderen. Zodoende doet men een poging de de particulierde mensen te ontraden om rechtstreeks contact op te nemen met de brandweermannen, ten voordele van private gespecialiseerde verdelgers. Zo kunnen de noodhulpdiensten zich voornamelijk richten op de meest urgente interventies die een een reëel gevaar voor de bewoners vormen.Dit impliceert niet dat u de vernietiging van het wespennest moet negeren. Weet gewoon dat een wespennest laten verdelgen door de brandweer niet altijd de goede oplossing is.Een van de beste oplossingen is momenteel om een beroep te doen op specialisten, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals dicht bij Meise.

Onze interventiedomeinen

Naargelang de de vliesvleugeligen waarmee u te maken heeft, stellen we u een specifieke oplossing voor. Wij verdelgen over het algemeen:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij opereren in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet langer om ons te contact met ons op te nemen om voorstellen voor een interventie te bekomen met een van onze experten die actief is in de regio rond Meise.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te weten het tarief voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest over het algemeen varieert van 60 tot 170 €. Dit hiaat geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een privébedrijf. Wespenvernietiging stelt u de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand afgesproken tarief van 70 euro inclusief btw.
In tegenstelling tot bedrijven in de branche, hebben wij de keuze gemaakt om u een unieke vast tarief aan te bieden . Deze prijs om een wespennest te verwijderen, is zelfs van toepassing op de meest gecompliceerde situaties, zoals in de schoorsteen of ondergronds. Indien het niet mogelijk zou zijn om het nest te weg te nemen (< 1% van de gevallen), zullen de verplaatsingskosten u niet verrekend worden en zullen wij u helpen om een oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Zich wenden tot de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de belofte om profijt te hebben van:

De expertise van specialisten

Onze verdelgers hebben allemaal een opleiding bijgewoond waarbij ze alle bijzondere kenmerken, die te maken hebben met de verdelging van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn gekwalificeerd, performant en garanderen u een verzorgd resultaat.

Een direct resultaat

Ons werk is verzekerd. U bent op uw eigendom ontdaan van alle sporen van vliesvleugeligen na onze interventie. Is het nest resistent en vraagt het een tweede behandeling? Wij komen gratis terug!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een professionnal voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Heeft u dringend nood aan een uitroeiing? Betaal 30 euro extra en wij zorgen voor een behandeling die prioritair is ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken pakket. Via ons, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de afrekening.

Aarzel niet langer om
op te bellen
zodat een van onze experten kan overgaan tot de verdelging van uw wespennest in Meise.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen