fbpx

Vernietiging van wespennesten in Meerhout

Heeft u een wespen- of hoornaarnest opgemerkt in de grond ?

Vermoedt u de aanwezigheid van ongedierte in uw schoorsteen of op uw zolder ?

Wanneer een nest ontdekt wordt, is een snelle interventie gewoonlijk aanbevolen. Een nest groeit zeer snel en de veroorzaakte problemen vergroten op dezelfde manier. Ontdek op welke wijze u onmiddellijk iets kunt ondernemen met als doel deze invasie af te weren en over te gaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De ontdekking van een wespennest bij u thuis is altijd een bron van problemen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Wees u er eerst en vooral van bewust dat het vaak essentieel is om contact op te nemen met specialisten om een wespennest te decimeren. Zelf actie ondernemen wat betreft de vernietiging van een nest kan riskant zijn!
Het is over het algemeen makkelijk om contact op te nemen met de brandweermannen en -vrouwen om de verdelging van uw wespennest te voltrekken. Dit jaar wordt de brandweer van Meerhout overdonderd met dit type oproepen. Hoewel dit betalend is, blijft men overmatig contact opnemen met de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze moeite om alle noodoproepen te beantwoorden. Daarom hebben een groot aantal brandweerzones bepaald om de vergoeding voor dit type noodoproepen te verhogen. Zo probeert men aanvragers te ontmoedigen om rechtstreeks contact op te nemen met de brandweer, ten voordele van private gespecialiseerde ondernemingen. Zo kunnen de hulpdiensten zich in de eerste plaats richten op de meest urgente vernietigingen die een gevaar voor de bewoners vormen. Dit impliceert niet dat u de vernietiging van het wespennest moet negeren. Weet gewoon dat een wespennest laten vernietigen door brandweerlieden niet altijd de goede beslissing is. Momenteel kunt u zich best richten tot professionals, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals in de nabijheid van Meerhout.

Onze interventiedomeinen

Op basis van het ongedierte dat u het hoofd moet bieden, stellen we u een specifieke interventie voor. Wij vernietigen in het bijzonder:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij zijn actief in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet om een beroep te doen op onze diensten om data voor een afspraak te bekomen met een van onze verdelgers die actief is in de regio rond Meerhout.

Onze tarieven voor de vernietiging van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te weten dat de prijs voor de verdelging van een wespen- of hoornaarnest over het algemeen varieert van 60 tot 170 euro. Dit verschil in prijs geldt ook als u een beroep doet op de brandweermannen en -vrouwen of op een verdelgingsbedrijf. Wij beantwoorden uw oproep voor de vernietiging van een wespen- of hoornaarnest voor een vast tarief van 70 € inclusief belastingen.
In tegenstelling tot andere firma’s in de branche, is ons motto om u een vaste prijs aan te bieden. Dit tarief om een wespennest te vernietigen, is zelfs geldig voor de meest lastige situaties, zoals in de schoorsteen of in de grond. Wanneer het ons niet haalbaar zou lijken om het nest te vernietigen (< 1% van de gevallen), zullen de verplaatsingskosten u niet gefactureerd worden en zullen wij samen met u een oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Zich wenden tot de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de belofte om profijt te hebben van:

De expertise van specialisten

Onze techniekers hebben allemaal een opleiding gevolgd tijdens dewelke ze alle bijzondere kenmerken, die te maken hebben met de verdelging van nesten van wespen, geleerd hebben. Ze zijn gekwalificeerd, competent en staan garant voor verzorgd werk.

Een snel resultaat

Ons succes is gegarandeerd. Aansluitend op ons bezoek bent u op uw eigendom verlost van alle sporen van ongewenste insecten. Is het nest resistent en vraagt het een tweede bezoek? Dan komen wij gratis opnieuw bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert voor en dit in de buurt van uw woonplaats. Wenst u dringend een uitroeiing? Spendeer 30 € extra en wij garanderen een verplaatsing die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken pakket. Bij ons zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de afrekening.

Twijfel niet langer om
ons te contacteren
zodat een van onze verdelgers kan zorgen voor de verdelging van uw hoornaarnest in Meerhout.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen