fbpx

Vernietiging van wespennesten in Malle

Heeft u een wespen- of hoornaarnest opgemerkt in uw tuin ?

Constateert u het bestaan van wespen dicht bij uw schoorsteen of op uw dak ?

Op het moment dat een nest gelokaliseerd wordt, is een snelle vernietiging vaak aangeraden. Een nest breidt zich snel uit en de veroorzaakte problemen vergroten volgens dezelfde proporties. Zie hoe u nu kunt handelen met als doel deze aanval af te slaan en over te gaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De aanwezigheid van een wespennest bij u thuis is uiteraard een bron van zorgen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Wees u er eerst en vooral van bewust dat het dikwijls onmisbaar is om een beroep te doen op specialisten om een wespennest te verdelgen. Het heft in eigen handen nemen wat betreft de behandeling van een nest is mogelijk riskant!
Het is meestal mogelijk om uw toevlucht te nemen tot brandweerlieden om de behandeling van een wespennest uit te voeren. Tegenwoordig wordt de brandweer van Malle overstelpt met dit soort noodoproepen. Ondanks de prijs blijft men continu gebruik maken van de diensten van de brandweermannen en -vrouwen. Hierdoor hebben ze moeilijkheden om alle noodoproepen te behandelen. Bijgevolg hebben vele kazernes bepaald om het bedrag voor dit type interventies te vermeerderen. Op deze manier poogt men aanvragers te ontraden om rechtstreeks een beroep te doen op de brandweerlieden, ten voordele van onafhankelijke verdelgers. Zo kan de brandweer zich hoofdzakelijk focussen op de meest urgente vernietigingen die een reëel gevaar voor de bewoners vormen. Dit betekent niet dat u de verdelging van een wespennest moet laten vallen. Wees u er wel van bewust dat een wespennest laten verdelgen door brandweerlieden niet altijd de goede methode is. Vandaag de dag kunt u best contact opnemen met een gespecialiseerd bedrijf, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals in de stad Malle.

Onze interventiedomeinen

In functie van de vliesvleugeligen waarmee u geconfronteerd wordt, stellen we u een specifieke oplossing voor. Wij vernietigen hoofdzakelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij opereren in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet langer om contact met ons op te nemen om suggesties voor een afspraak vast te leggen met een van onze professionals die actief is in de regio rond Malle.

Onze tarieven voor de vernietiging van wespen- en hoornaarnesten

Wees u ervan bewust dat het tarief voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest normaal gezien varieert van 60 tot 170 euro. Dit hiaat geldt ook als u een beroep doet op de brandweermannen en -vrouwen of op een vernietigingsbedrijf. Wij beantwoorden uw oproep voor de vernietiging van een wespen- of hoornaarnest aan een op voorhand vastgestelde som van 70 € inclusief belastingen.
In tegenstelling tot andere bedrijven in de branche, willen wij u een uniek vast tarief beloven. Dit tarief om een wespennest te vernietigen, is zelfs van toepassing op de meest lastige situaties, zoals nesten onder het dak of ondergronds. Stel dat het niet mogelijk zou zijn om het nest te verdelgen (< 1% van de gevallen), zullen de verplaatsingskosten u niet verrekend worden en zullen wij u helpen om een andere oplossing te zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Gebruik maken van de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de belofte om te profiteren van:

De expertise van professionnals

Onze dienstverleners hebben allemaal een training gevolgd waarbij ze alle bijzondere kenmerken, gelinkt aan de verdelging van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, deskundig en verzekeren u verzorgd werk.

Een direct resultaat

Ons succes is verzekerd. Na onze komst bent u op uw eigendom ontdaan van alle sporen van vliesvleugeligen. Is het nest immuun en vereist het een nieuwe verstuiving? Wij komen zonder meerkost opnieuw bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een verdelger ter beschikking en dit in de buurt van uw woonplaats. Heeft u dringend nood aan een verdelging? Betaal 30 € extra en wij zorgen voor een verplaatsing die prioritair is ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken tarief. Via ons zullen er geen nare verrassingen zijn bij de facturatie.

Twijfel niet om
contact met ons op te nemen
zodat een van onze experten kan overgaan tot de verdelging van uw hoornaarnest in Malle.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen