fbpx

Vernietiging van wespennesten in Machelen

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gelokaliseerd in de grond ?

Vreest u het bestaan van hoornaars in uw pijpleiding of ter hoogte van uw dak ?

Op het moment dat een nest vastgesteld wordt, is een onmiddellijke verdelging ten zeerste aangeraden. Een nest neemt zeer snel in omvang toe en de veroorzaakte narigheid neemt toe volgens dezelfde proporties. Ontdek op welke wijze u nu te werk kunt gaan met als doel deze aanval stop te zetten en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De ontdekking van een wespennest in huis is altijd de oorzaak van zorgen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Voorafgaand aan, weet dat het in vele gevallen verplicht is contact op te nemen met erkende verdelgers om een wespennest te decimeren. Zelf actie ondernemen wat betreft de uitroeiing van een nest kan mogelijk riskant !
Het is meestal een goed idee om uw toevlucht te nemen tot brandweermannen om de verwijdering van uw wespennest te realiseren. Onlangs, wordt de brandweer van Machelen bedolven onder dit soort interventies. Hoewel men hiervoor moet betalen, blijft men continu een beroep doen op de brandweer. Hierdoor hebben ze moeilijkheden om alle aanvragen te beantwoorden. Om deze reden hebben een groot aantal kazernes bepaalt om het tarief voor dit type noodoproepen te verhogen. Zodoende tracht men de particulierde mensen te ontmoedigen om rechtstreeks een beroep te doen op de brandweer, ten voordele van onafhankelijke verdelgers. Zo kunnen de noodhulpdiensten zich voornamelijk richten op de meest urgente vernietigingen die een echt gevaar voor de bewoners vormen.Dit wil niet zeggen dat dat u de verdelging van uw wespennest moet negeren. Houd in het achterhoofd dat een wespennest laten behandelen door de brandweermannen niet altijd de goede methode is.De beste oplossing is tegenwoordig om contact op te nemen met een gespecialiseerd bedrijf, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten dicht bij Machelen.

Onze interventiedomeinen

Naargelang de insecten waarmee u te maken heeft, stellen we u een gespecialiseerde oplossing voor. Wij verdelgen voornamelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij zijn actief in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet langer om ons te ons op te bellen om voorstellen voor een afspraak vast te leggen met een van onze verdelgers die actief is in de regio rond Machelen.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Weet dat de kostprijs voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest doorgaans varieert van 60 tot 170 euro. Dit verschil in prijs geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een privébedrijf. Wij beantwoorden uw oproep voor de vernietiging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand afgesproken som van 70 € inclusief btw.
Anders dan andere firma’s in de branche, is ons motto om u een op voorhand afgesproken vast tarief te beloven . Dit tarief om een wespennest te vernietigen, is zelfs toepasbaar op de meest gecompliceerde nesten, zoals nesten onder het dak of in de grond. Indien het niet mogelijk zou zijn om het nest te vernietigen (< 1% van de gevallen), zullen de verplaatsingskosten u niet gefactureerd worden en zullen wij samen met u een andere oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Zich wenden tot de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de zekerheid om te profiteren van:

De expertise van experten

Onze dienstverleners hebben allemaal een training gevolgd waarbij ze alle speciale eigenschappen, die te maken hebben met de verwijdering van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn gekwalificeerd, performant en staan garant voor een verzorgd resultaat.

Een direct resultaat

Ons succes is gegarandeerd. U bent bij u thuis verlost van alle sporen van vliesvleugeligen na ons werk. Is het nest resistent en vraagt het een volgend bezoek? Wij komen zonder extra kosten terug bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Heeft u dringend nood aan een interventie? Spendeer 30 € extra en wij garanderen een behandeling die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken pakket. Bij ons, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de facturatie.

Wacht niet langer om
ons te contacteren
zodat een van onze experten kan overgaan tot de verwijdering van uw wespennest in Machelen.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen