fbpx

Vernietiging van wespennesten in Maarkedal

Heeft u een wespen- of hoornaarnest opgemerkt dicht bij uw woning ?

Bent u bang voor het bestaan van ongedierte dicht bij uw schoorsteen of onder uw dakpannen ?

Op het moment dat een nest gelokaliseerd wordt, is een snelle vernietiging meestal aangeraden. Een nest neemt snel in omvang toe en de gecreërde narigheid vergroot volgens dezelfde proporties. Ontdek op welke wijze u nu te werk kunt gaan met als doel deze invasie af te weren en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De aanwezigheid van een wespennest thuis is nog een bron van ongerustheid.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Voorafgaand aan, weet dat het vaak noodzakelijk is contact op te nemen met erkende verdelgers om een wespennest te doden. Zelf actie ondernemen wat betreft de uitroeiing van een nest kan mogelijk gevaarlijk !
Het is veelal gebruikelijk om uw toevlucht te nemen tot de brandweer om de verdelging van uw wespennest uit te voeren. Tegenwoordig, wordt de brandweer van Maarkedal overstelpt met dit soort interventies. Ondanks de tarieven, blijft men continu gebruik maken van de brandweermannen . Hierdoor hebben ze moeite om alle aanvragen te beantwoorden. Daarom hebben verschillende brandweerzones bepaalt om het bedrag voor deze vorm van noodoproepen te verhogen. Zodoende doet men een poging de de aanvragers te ontraden om zich rechtstreeks te wenden tot de brandweer, ten voordele van onafhankelijke vernietigingsbedrijven. Zo kunnen de noodhulpdiensten zich vooral focussen op de meest dringende verdelgingen die een echt gevaar voor de bewoners vormen.Dit impliceert niet dat u de behandeling van uw wespennest moet vergeten. Wees u ervan bewust dat een wespennest laten vernietigen door de brandweer niet altijd een goede oplossing is.Een van de beste oplossingen blijft op dit moment om een beroep te doen op experten, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in de buurt van Maarkedal.

Onze interventiedomeinen

In functie van de het ongedierte waarmee u geconfronteerd wordt, stellen we u een unieke oplossing voor. Wij behandelen over het algemeen:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij opereren in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet langer om ons te contact met ons op te nemen om voorstellen voor een interventie te bekomen met een van onze professionals die werkzaam is in de regio rond Maarkedal.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Weet dat de kostprijs voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest normaal gezien varieert van 60 tot 170 €. Dit prijsverschil geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een private onderneming. Wij beantwoorden uw oproep voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor een vast vaste prijs van 70 € inclusief belastingen.
Anders dan andere bedrijven in de sector, willen wij u een op voorhand afgesproken vast tarief te beloven . Dit tarief om een wespennest te verdelgen, is zelfs geldig voor de meest moeilijke nesten, zoals nesten onder het dak of onder de grond. Indien het niet mogelijk zou zijn om het nest te weg te nemen (< 1% van de gevallen), zal onze verplaatsing u niet aangerekend worden en zullen wij u helpen om een andere oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Gebruik maken van de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de belofte om te profiteren van:

De expertise van professionnals

Onze dienstverleners hebben allemaal een training gevolgd tijdens dewelke ze alle bijzondere kenmerken, die te maken hebben met de verwijdering van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, deskundig en staan garant voor kwalitatief werk.

Een snel resultaat

Ons werk is gegarandeerd. U bent bij u thuis bevrijd van alle sporen van ongewenste insecten aansluitend op ons werk. Is het nest resistent en vereist het een tweede behandeling? Wij komen zonder extra kosten terug!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een verdelger voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Wenst u dringend een interventie? Spendeer 30 € extra en wij zorgen voor een behandeling die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken pakket. Als u van onze diensten gebruik maakt, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de facturatie.

Twijfel niet langer om
op te bellen
zodat een van onze professionnals kan overgaan tot de vernietiging van uw wespennest in Maarkedal.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen