fbpx

Vernietiging van wespennesten in Lummen

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gelokaliseerd dicht bij uw woning ?

Bent u bang voor het bestaan van ongewenste insecten in uw schoorsteen of ter hoogte van uw dak ?

Zodra een nest gevonden wordt, is een onmiddellijke vernietiging gewoonlijk aangeraden. Een nest wordt snel groter en de gecreërde narigheid zwelt aan op dezelfde manier. Zie op welke wijze u onmiddellijk te werk kunt gaan met als doel deze aanval af te weren en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

Het bestaan van een wespennest bij u thuis is altijd de oorzaak van problemen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Voorafgaand aan, weet dat het vaak onmisbaar is om een beroep te doen op experten om een wespennest te doden. Het heft zelf in handen nemen wat betreft de verdelging van een nest kan mogelijk zeer gevaarlijk !
Het is veelal een goed idee om uw toevlucht te nemen tot brandweerlieden om de verdelging van het wespennest te voltrekken. Dit jaar, worden de brandweermannen van Lummen overdonderd met dit type oproepen. Ondanks hun tarieven, blijft men non-stop een beroep doen op de brandweermannen . Hierdoor hebben ze moeilijkheden om alle noodoproepen te beantwoorden. Om deze reden hebben verschillende brandweerzones beslist om het tarief voor dit soort oproepen te verhogen. Hiermee doet men een poging de de burgers te ontmoedigen om rechtstreeks een beroep te doen op de brandweerlieden, ten voordele van onafhankelijke vernietigingsbedrijven. Zo kunnen de brandweerlieden zich vooral richten op de meest urgente interventies die een echt gevaar voor de bewoners vormen.Dit impliceert niet dat u de vernietiging van een wespennest moet laten vallen. Wees u ervan bewust dat een wespennest laten behandelen door de brandweerlieden niet altijd de beste oplossing is.De beste oplossing blijft op dit moment om contact op te nemen met experten, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in de nabijheid van Lummen.

Onze interventiedomeinen

In functie van de de vliesvleugeligen waarmee u te maken heeft, stellen we u een specifieke oplossing voor. Wij vernietigen over het algemeen:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij verplaatsen ons in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet om ons te contacteren om data voor een interventie vast te leggen met een van onze experten die werkzaam is in de regio rond Lummen.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Weet dat de prijs voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest normaliter varieert van 60 tot 170 €. Deze prijsafwijking geldt ook als u een beroep doet op de brandweer of op een private onderneming. Wij stellen u de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand vastgesteld vaste prijs van 70 euro inclusief btw.
In tegenstelling tot firma’s in de sector, willen wij u een unieke prijs voor te leggen . Deze prijs om een wespennest te verwijderen, is zelfs van toepassing op de meest moeilijke gevallen, zoals nesten onder het dak of ondergronds. Wanneer het ons niet haalbaar zou lijken om het nest te weg te nemen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet verrekend worden en zullen wij u helpen om een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Zich wenden tot de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de garantie om profijt te hebben van:

De expertise van professionnals

Onze techniekers hebben allemaal een opleiding gevolgd tijdens dewelke ze alle speciale eigenschappen, gelinkt aan de verwijdering van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn gekwalificeerd, performant en staan garant voor een kwalitatief resultaat.

Een snel resultaat

Ons succes is verzekerd. U bent op uw eigendom bevrijd van alle sporen van vliesvleugeligen aansluitend op ons werk. Is het nest resistent en vereist het een volgend bezoek? Wij komen zonder extra kosten opnieuw langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een professionnal voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Wenst u dringend een verdelging? Spendeer 30 euro extra en wij zorgen voor een behandeling die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken tarief. Als u van onze diensten gebruik maakt, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de afrekening.

Wacht niet langer om
op te bellen
zodat een van onze professionnals kan zorgen voor de verwijdering van uw wespennest in Lummen.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen