fbpx

Vernietiging van wespennesten in Lubbeek

Heeft u een wespen- of hoornaarnest geconstateerd in uw tuin ?

Constateert u het bestaan van ongedierte in uw pijpleiding of op uw zolder ?

Op het moment dat een nest gevonden wordt, is een onmiddellijke vernietiging in de meeste gevallen aanbevolen. Een nest breidt zich zeer snel uit en de gecreërde drukte zwelt aan volgens dezelfde proporties. Zie hoe u snel kunt reageren met als doel deze invasie stop te zetten en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

Het bestaan van een wespennest in eigen huis is nog een reden tot problemen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Eerst en vooral, weet dat het vaak verplicht is om een beroep te doen op specialisten om een wespennest te vernielen. Zelf actie ondernemen wat betreft de vernietiging van een nest kan mogelijk riskant !
Het is meestal makkelijk om uw toevlucht te nemen tot brandweermannen om de vernietiging van het wespennest te realiseren. Recentelijk, worden de brandweermannen van Lubbeek overstelpt met dit soort oproepen. Ondanks hun tarieven, blijft men voortdurend contact opnemen met de brandweer. Hierdoor hebben ze moeite om alle oproepen te beantwoorden. Bijgevolg hebben meerdere brandweerzones beslist om de vergoeding voor dit soort noodoproepen te vermeerderen. Hiermee doet men een poging de de burgers te ontraden om zich rechtstreeks te wenden tot de brandweerlieden, ten voordele van onafhankelijke gespecialiseerde bedrijven. Zo kunnen de brandweerlieden zich voornamelijk focussen op de meest urgente interventies die een echt gevaar voor de bewoners vormen.Dit betekent niet dat u de behandeling van een wespennest moet vergeten. Wees u ervan bewust dat een wespennest laten vernietigen door de brandweermannen niet altijd de goede beslissing is.De beste oplossing is op dit moment om contact op te nemen met professionals, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals rond Lubbeek.

Onze interventiedomeinen

In functie van de het ongedierte waarmee u geconfronteerd wordt, stellen we u een aangepaste interventie voor. Wij behandelen voornamelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij opereren in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet om ons te contacteren om voorstellen voor een interventie te bekomen met een van onze verdelgers die actief is in de regio rond Lubbeek.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Weet dat de kostprijs voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest over het algemeen varieert van 60 tot 170 euro. Dit prijsverschil geldt ook als u een beroep doet op de brandweermannen of op een privébedrijf. Wespenvernietiging stelt u de verdelging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand afgesproken tarief van 70 € inclusief belastingen.
In tegenstelling tot bedrijven in de branche, is ons motto om u een vaste prijs aan te bieden . Dit tarief om een wespennest te weg te nemen, is zelfs van toepassing op de meest moeilijke gevallen, zoals nesten onder het dak of onder de grond. Als het niet haalbaar zou zijn om het nest te weg te nemen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet verrekend worden en zullen wij u helpen om een andere oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Gebruik maken van de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de zekerheid om profijt te hebben van:

De expertise van specialisten

Onze verdelgers hebben allemaal een training gevolgd waarbij ze alle bijzondere kenmerken, die te maken hebben met de verwijdering van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, deskundig en staan garant voor kwalitatief werk.

Een snel resultaat

Ons succes is verzekerd. U bent bij u thuis verlost van alle sporen van vliesvleugeligen na onze interventie. Is het nest resistent en vraagt het een volgende behandeling? Wij komen zonder extra kosten opnieuw langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een professionnal ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Heeft u dringend nood aan een vernietiging? Betaal 30 euro extra en wij zorgen voor een behandeling die prioritair is ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken pakket. Bij ons, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de facturatie.

Twijfel niet om
op te bellen
zodat een van onze professionnals kan zorgen voor de verwijdering van uw wespennest in Lubbeek.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen