fbpx

Vernietiging van wespennesten in Londerzeel

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gezien in de grond ?

Constateert u het bestaan van wespen in uw schoorsteen of op uw zolder ?

Op het moment dat een nest gevonden wordt, is een snelle behandeling meestal aanbevolen. Een nest breidt zich snel uit en de gecreërde drukte vergroot volgens dezelfde proporties. Zie op welke manier u snel kunt tussenkomen om deze aanval een halt toe te roepen afslaan en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De ontdekking van een wespennest in huis is nog de oorzaak van problemen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Voorafgaand aan, weet dat het vaak essentieel is contact op te nemen met specialisten om een wespennest te vernielen. Alleen actie ondernemen wat betreft de behandeling van een nest is potentieel zeer riskant !
Het is over het algemeen gebruikelijk om uw toevlucht te nemen tot de brandweer om de verdelging van uw wespennest te realiseren. Tegenwoordig, worden de brandweermannen van Londerzeel bedolven onder dit soort noodoproepen. Ondanks hun tarieven, blijft men voortdurend contact opnemen met de brandweer. Hierdoor hebben ze problemen om alle oproepen te behandelen. Hierdoor hebben verschillende kazernes bepaalt om het bedrag voor dit type interventies te verhogen. Hiermee probeert men de ‘slachtoffers’ te ontmoedigen om rechtstreeks een beroep te doen op de brandweer, ten voordele van onafhankelijke verdelgingsbedrijven. Zo kunnen de brandweerlieden zich in de eerste plaats richten op de meest problematische verdelgingen die een gevaar voor de bewoners vormen.Dit impliceert niet dat u de verdelging van het wespennest moet negeren. Wees u ervan bewust dat een wespennest laten vernietigen door de brandweermannen niet altijd de goede beslissing is.Een van de beste oplossingen blijft op dit moment om contact op te nemen met professionals, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals dicht bij Londerzeel.

Onze interventiedomeinen

In functie van de het ongedierte die u het hoofd moet bieden, stellen we u een aangepaste oplossing voor. Wij behandelen voornamelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij verplaatsen ons in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet om ons te ons op te bellen om voorstellen voor een interventie te bekomen met een van onze verdelgers die werkzaam is in de regio rond Londerzeel.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Wees u ervan bewust de kostprijs voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest normaliter varieert van 60 tot 170 €. Deze prijsafwijking geldt ook als u een beroep doet op de brandweermannen of op een vernietigingsbedrijf. Wij beantwoorden uw oproep voor de verdelging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand vastgesteld tarief van 70 € inclusief belastingen.
In tegenstelling tot firma’s in de sector, is ons motto om u een op voorhand afgesproken prijs voor te stellen . Dit tarief om een wespennest te verwijderen, is zelfs van toepassing op de meest gecompliceerde nesten, zoals in de schoorsteen of in de grond. Wanneer het ons niet haalbaar zou lijken om het nest te vernietigen (< 1% van de gevallen), zullen de verplaatsingskosten u niet verrekend worden en zullen wij samen met u een oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Zich wenden tot de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de garantie om profijt te hebben van:

De expertise van specialisten

Onze techniekers hebben allemaal een opleiding gevolgd waarbij ze alle speciale eigenschappen, die te maken hebben met de verwijdering van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn geschoold, performant en verzekeren u kwalitatief werk.

Een onmiddellijk resultaat

Ons werk is verzekerd. U bent thuis bevrijd van alle sporen van vliesvleugeligen aansluitend op onze komst. Is het nest immuun en vereist het een volgende interventie? Wij komen zonder supplement terug bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een verdelger ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Heeft u dringend nood aan een vernietiging? Betaal 30 euro meer en wij zorgen voor een interventie die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken pakket. Via ons, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de facturatie.

Twijfel niet om
ons te contacteren
zodat een van onze professionnals kan overgaan tot de vernietiging van uw hoornaarnest in Londerzeel.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen