fbpx

Vernietiging van wespennesten in Lommel

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gevonden dicht bij uw woning ?

Vermoedt u de aanwezigheid van ongedierte in uw schoorsteen of ter hoogte van uw dak ?

Zodra een nest gelokaliseerd wordt, is een onmiddellijke verdelging meestal aangeraden. Een nest neemt snel in omvang toe en de gecreërde problemen neemt toe in dezelfde richting. Ontdek op welke wijze u nu iets kunt ondernemen met als doel deze aanval af te weren en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De verschijning van een wespennest in eigen huis is nog een reden tot zorgen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Voorafgaand aan, wees u ervan bewust dat het dikwijls verplicht is om een beroep te doen op professionelen om een wespennest te doden. Het heft in eigen handen nemen wat betreft de uitroeiing van een nest is mogelijk zeer gevaarlijk !
Het is meestal aanbevolen om uw toevlucht te nemen tot brandweerlieden om de verwijdering van een wespennest te realiseren. Onlangs, worden de brandweerlieden van Lommel bedolven onder dit type noodoproepen. Ondanks de prijzen, blijft men overmatig een beroep doen op de brandweermannen . Hierdoor hebben ze moeite om alle oproepen te beantwoorden. Om deze reden hebben verschillende brandweerzones beslist om het bedrag voor dit type oproepen te vermeerderen. Zo doet men een poging de de particulierde mensen te ontraden om zich rechtstreeks te wenden tot de brandweermannen, ten voordele van private gespecialiseerde verdelgers. Zo kunnen de brandweermannen zich voornamelijk focussen op de meest dringende vernietigingen die een een reëel gevaar voor de bewoners vormen.Dit wil niet zeggen dat dat u de vernietiging van het wespennest moet vergeten. Weet gewoon dat een wespennest laten behandelen door de brandweer niet altijd de goede beslissing is.De beste oplossing is momenteel om een beroep te doen op specialisten, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in de regio rond Lommel.

Onze interventiedomeinen

Naargelang de het ongedierte waarmee u te maken heeft, stellen we u een unieke oplossing voor. Wij vernietigen hoofdzakelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij opereren in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet langer om ons te contacteren om voorstellen voor een interventie vast te leggen met een van onze experten die actief is in de regio rond Lommel.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Weet dat de prijs voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest over het algemeen varieert van 60 tot 170 euro. Dit verschil in prijs geldt ook als u een beroep doet op de brandweer of op een privaat bedrijf. Wij stellen u de verdelging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand afgesproken tarief van 70 euro inclusief btw.
Anders dan andere firma’s in de branche, is ons motto om u een unieke prijs voor te stellen . Dit tarief om een wespennest te verwijderen, is zelfs toepasbaar op de meest gecompliceerde situaties, zoals in de schoorsteen of in de grond. Wanneer het ons niet haalbaar zou lijken om het nest te verdelgen (< 1% van de gevallen), zullen de verplaatsingskosten u niet aangerekend worden en zullen wij samen met u een andere oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Gebruik maken van de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de belofte om profijt te hebben van:

De expertise van specialisten

Onze techniekers hebben allemaal een training bijgewoond tijdens dewelke ze alle speciale eigenschappen, gelinkt aan de verwijdering van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn gekwalificeerd, competent en verzekeren u een verzorgd resultaat.

Een onmiddellijk resultaat

Ons succes is verzekerd. U bent bij u thuis verlost van alle sporen van ongewenste insecten aansluitend op ons werk. Is het nest bestand en vereist het een tweede bezoek? Wij komen zonder supplement opnieuw langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een professionnal ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Heeft u dringend nood aan een interventie? Spendeer 30 € extra en wij zorgen voor een interventie die voorrang krijgt ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken tarief. Bij ons, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de facturatie.

Wacht niet langer om
op te bellen
zodat een van onze verdelgers kan zorgen voor de vernietiging van uw wespennest in Lommel.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen