fbpx

Vernietiging van wespennesten in Lokeren

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gezien op uw zolder ?

Bent u bang voor het bestaan van hoornaars in uw schoorsteen of op uw dak ?

Wanneer een nest ontdekt wordt, is een snelle verwijdering meestal aangeraden. Een nest groeit zeer snel en de ontstane drukte neemt toe volgens dezelfde proporties. Ontdek op welke manier u snel kunt reageren met als doel deze invasie af te weren en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De aanwezigheid van een wespennest thuis is altijd de oorzaak van ongerustheid.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Eerst en vooral, weet dat het in vele gevallen noodzakelijk is contact op te nemen met professionelen om een wespennest te vernielen. Het heft zelf in handen nemen wat betreft de verdelging van een nest kan mogelijk zeer gevaarlijk !
Het is over het algemeen een goed idee om contact op te nemen met de brandweer om de vernietiging van een wespennest te voltrekken. Vandaag, worden de brandweermannen van Lokeren overdonderd met dit type oproepen. Ondanks de prijzen, blijft men non-stop contact opnemen met de brandweer. Hierdoor hebben ze moeilijkheden om alle oproepen te behandelen. Om deze reden hebben meerdere brandweerzones beslist om het bedrag voor dit type noodoproepen op te trekken. Zo doet men een poging de de aanvragers te ontmoedigen om rechtstreeks contact op te nemen met de brandweer, ten voordele van private gespecialiseerde bedrijven. Zo kunnen de noodhulpdiensten zich in de eerste plaats richten op de meest problematische vernietigingen die een een reëel gevaar voor de bewoners vormen.Dit impliceert niet dat u de vernietiging van het wespennest moet aan de kant zetten. Wees u ervan bewust dat een wespennest laten verdelgen door de brandweerlieden niet altijd de goede methode is.Het beste is vandaag de dag om zich te richten tot een gespecialiseerd bedrijf, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals rond Lokeren.

Onze interventiedomeinen

Op basis van de insecten waarmee u te maken heeft, stellen we u een aangepaste interventie voor. Wij vernietigen in het bijzonder:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij opereren in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet om ons te contacteren om data voor een interventie te bekomen met een van onze professionals die actief is in de regio rond Lokeren.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Weet dat het tarief voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest doorgaans varieert van 60 tot 170 euro. Dit hiaat geldt ook als u een beroep doet op de brandweermannen of op een private onderneming. Wespenvernietiging stelt u de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor een vast vaste prijs van 70 € inclusief btw.
In tegenstelling tot ondernemingen in de branche, is het onze wil om u een unieke vast tarief voor te leggen . Dit tarief om een wespennest te vernietigen, is zelfs toepasbaar op de meest lastige gevallen, zoals nesten onder het dak of in de grond. Als het ons niet zou lukken om het nest te verdelgen (< 1% van de gevallen), zullen de verplaatsingskosten u niet gefactureerd worden en zullen wij samen met u een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de zekerheid om profijt te hebben van:

De expertise van specialisten

Onze techniekers hebben allemaal een training bijgewoond tijdens dewelke ze alle speciale eigenschappen, die te maken hebben met de verdelging van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn gekwalificeerd, competent en verzekeren u een verzorgd resultaat.

Een onmiddellijk resultaat

Ons werk is gegarandeerd. U bent thuis verlost van alle sporen van vliesvleugeligen aansluitend op onze interventie. Is het nest resistent en vereist het een tweede bezoek? Wij komen gratis terug bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Heeft u dringend nood aan een uitroeiing? Betaal 30 euro meer en wij zorgen voor een behandeling die voorrang krijgt ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Bij ons, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de facturatie.

Twijfel niet langer om
ons te contacteren
zodat een van onze verdelgers kan zorgen voor de vernietiging van uw wespennest in Lokeren.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen