fbpx

Vernietiging van wespennesten in Lochristi

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gelokaliseerd in een kamer ?

Vreest u de aanwezigheid van wespen in uw schoorsteen of ter hoogte van uw dak ?

Op het moment dat een nest ontdekt wordt, is een onmiddellijke vernietiging ten zeerste aangeraden. Een nest groeit snel en de veroorzaakte drukte neemt toe volgens dezelfde proporties. Zie hoe u onmiddellijk kunt tussenkomen met als doel deze invasie stop te zetten en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De ontdekking van een wespennest in eigen huis is nog een bron van problemen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Voorafgaand aan, wees u ervan bewust dat het regelmatig noodzakelijk is om een beroep te doen op experten om een wespennest te vernietigen. Zelf actie ondernemen wat betreft de vernietiging van een nest kan mogelijk zeer gevaarlijk !
Het is veelal makkelijk om contact op te nemen met brandweerlieden om de verdelging van het wespennest te realiseren. Momenteel, worden de brandweermannen van Lochristi overstelpt met dit type oproepen. Ondanks hun tarieven, blijft men continu gebruik maken van de brandweer. Hierdoor hebben ze problemen om alle noodoproepen te beantwoorden. Om deze reden hebben verschillende kazernes beslist om de prijs voor dit type interventies te vermeerderen. Zo probeert men de particulierde mensen te ontmoedigen om rechtstreeks contact op te nemen met de brandweer, ten voordele van onafhankelijke vernietigingsbedrijven. Zo kunnen de noodhulpdiensten zich vooral concentreren op de meest urgente vernietigingen die een echt gevaar voor de bewoners vormen.Dit impliceert niet dat u de behandeling van een wespennest moet afblazen. Weet gewoon dat een wespennest laten behandelen door de brandweer niet altijd een goede oplossing is.Het beste is op dit moment om contact op te nemen met een gespecialiseerd bedrijf, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals in de stad Lochristi.

Onze interventiedomeinen

In functie van de de vliesvleugeligen waarmee u te maken heeft, stellen we u een gespecialiseerde oplossing voor. Wij behandelen voornamelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij opereren in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet om ons te een beroep te doen op ons om voorstellen voor een interventie vast te leggen met een van onze verdelgers die werkzaam is in de regio rond Lochristi.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Weet dat de kostprijs voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest doorgaans varieert van 60 tot 170 euro. Dit prijsverschil geldt ook als u een beroep doet op de brandweermannen of op een privébedrijf. Wij stellen u de vernietiging van een wespen- of hoornaarnest voor een vast vaste prijs van 70 euro inclusief belastingen.
Anders dan andere firma’s in de branche, is het onze wil om u een op voorhand afgesproken prijs voor te leggen . Deze prijs om een wespennest te verdelgen, is zelfs van toepassing op de meest moeilijke situaties, zoals in de schoorsteen of in de grond. Als het ons niet zou lukken om het nest te vernietigen (< 1% van de gevallen), zal onze verplaatsing u niet verrekend worden en zullen wij u helpen om een andere oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de zekerheid om te profiteren van:

De expertise van specialisten

Onze verdelgers hebben allemaal een opleiding bijgewoond tijdens dewelke ze alle bijzondere kenmerken, die te maken hebben met de vernietiging van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn gekwalificeerd, deskundig en verzekeren u een verzorgd resultaat.

Een snel resultaat

Ons werk is verzekerd. U bent bij u thuis verlost van alle sporen van ongewenste insecten aansluitend op onze komst. Is het nest bestand en vraagt het een nieuwe behandeling? Wij komen zonder supplement opnieuw langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een professionnal ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Wenst u dringend een uitroeiing? Betaal 30 euro extra en wij garanderen een verplaatsing die voorrang krijgt ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Als u van onze diensten gebruik maakt, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de facturatie.

Twijfel niet langer om
op te bellen
zodat een van onze verdelgers kan overgaan tot de verwijdering van uw hoornaarnest in Lochristi.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen