fbpx

Vernietiging van wespennesten in Lo-reninge

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gelokaliseerd in een kamer ?

Vermoedt u het bestaan van ongedierte dicht bij uw schoorsteen of op uw dak ?

Wanneer een nest gevonden wordt, is een snelle interventie gewoonlijk aangeraden. Een nest breidt zich snel uit en de ontstane problemen vergroot op dezelfde manier. Ontdek op welke wijze u nu te werk kunt gaan om deze invasie stop te zetten en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De ontdekking van een wespennest thuis is altijd een bron van ongerustheid.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Voorafgaand aan, weet dat het vaak onmisbaar is contact op te nemen met erkende verdelgers om een wespennest te doden. Het heft in eigen handen nemen wat betreft de vernietiging van een nest is potentieel gevaarlijk !
Het is veelal aangeraden om een beroep te doen op brandweermannen om de verwijdering van een wespennest uit te voeren. Dit jaar, wordt de brandweer van Lo-reninge overdonderd met dit soort interventies. Ondanks de prijs, blijft men voortdurend een beroep doen op de brandweermannen . Hierdoor hebben ze moeilijkheden om alle noodoproepen te beantwoorden. Bijgevolg hebben vele kazernes bepaalt om de vergoeding voor dit type interventies te vermeerderen. Zodoende probeert men de aanvragers te ontraden om rechtstreeks contact op te nemen met de brandweer, ten voordele van private verdelgers. Zo kunnen de brandweerlieden zich hoofdzakelijk richten op de meest urgente verdelgingen die een een reëel gevaar voor de bewoners vormen.Dit betekent niet dat u de behandeling van uw wespennest moet afblazen. Weet alleen dat een wespennest laten behandelen door de brandweermannen niet altijd de goede oplossing is.De beste oplossing blijft tegenwoordig om contact op te nemen met professionals, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals in de nabijheid van Lo-reninge.

Onze interventiedomeinen

Naargelang de de vliesvleugeligen waarmee u te maken heeft, stellen we u een gespecialiseerde oplossing voor. Wij vernietigen over het algemeen:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij opereren in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet langer om ons te contact met ons op te nemen om suggesties voor een interventie vast te leggen met een van onze verdelgers die actief is in de regio rond Lo-reninge.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

U moet weten het tarief voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest normaal gezien varieert van 60 tot 170 euro. Dit hiaat geldt ook als u een beroep doet op de brandweer of op een privaat bedrijf. Wespenvernietiging stelt u de verdelging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand vastgesteld som van 70 euro inclusief btw.
Anders dan andere ondernemingen in de branche, willen wij u een op voorhand afgesproken prijs voor te leggen . Dit tarief om een wespennest te weg te nemen, is zelfs geldig voor de meest moeilijke gevallen, zoals in de muur of ondergronds. Als het ons niet zou lukken om het nest te weg te nemen (< 1% van de gevallen), zullen de verplaatsingskosten u niet gefactureerd worden en zullen wij samen met u een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de belofte om profijt te hebben van:

De expertise van professionnals

Onze dienstverleners hebben allemaal een training gevolgd tijdens dewelke ze alle speciale eigenschappen, die te maken hebben met de verdelging van nesten van wespen, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, competent en staan garant voor kwalitatief werk.

Een direct resultaat

Ons resultaat is gegarandeerd. U bent thuis ontdaan van alle sporen van vliesvleugeligen aansluitend op ons werk. Is het nest bestand en vraagt het een nieuwe behandeling? Wij komen zonder meerkost terug bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een verdelger ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Heeft u dringend nood aan een uitroeiing? Spendeer 30 € meer en wij zorgen voor een verplaatsing die voorrang krijgt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken pakket. Bij ons, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de facturatie.

Wacht niet langer om
ons te contacteren
zodat een van onze experten kan overgaan tot de vernietiging van uw hoornaarnest in Lo-reninge.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen