fbpx

Vernietiging van wespennesten in Lint

Heeft u een wespen- of hoornaarnest ontdekt op uw zolder ?

Vermoedt u het bestaan van ongedierte dicht bij uw schoorsteen of onder uw dakpannen ?

Op het moment dat een nest vastgesteld wordt, is een onmiddellijke vernietiging meestal aangeraden. Een nest wordt zeer snel groter en de veroorzaakte problemen zwellen aan op dezelfde manier. Ontdek hoe u nu kunt handelen om deze invasie stop te zetten en over te gaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De aanwezigheid van een wespennest in huis is altijd een bron van problemen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Weet vooral dat het vaak noodzakelijk is contact op te nemen met professionelen om een wespennest te decimeren. Het heft zelf in handen nemen wat betreft de uitroeiing van een nest kan gevaarlijk zijn!
Het is veelal makkelijk om een beroep te doen op brandweermannen en -vrouwen om de vernietiging van een wespennest te voltrekken. Recentelijk worden de brandweerlieden van Lint bedolven onder dit soort noodoproepen. Ondanks de prijs blijft men voortdurend gebruik maken van de diensten van de brandweer. Hierdoor hebben ze moeite om alle aanvragen te behandelen. Om deze reden hebben een groot aantal brandweerzones beslist om de prijs voor dit soort interventies op te trekken. Zodoende probeert men aanvragers te ontmoedigen om rechtstreeks een beroep te doen op de brandweerlieden, ten voordele van private verdelgingsbedrijven. Zo kan de brandweer zich vooral focussen op de meest problematische aanvragen die een echt gevaar voor de bewoners vormen. Dit betekent niet dat u de vernietiging van het wespennest moet negeren. Wees u er gewoon van bewust dat een wespennest laten behandelen door de brandweer niet altijd de goede oplossing is. Op dit moment kunt u best contact opnemen met experten, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in de nabijheid van Lint.

Onze interventiedomeinen

Op basis van de insecten waarmee u te maken heeft, stellen we u een unieke interventie voor. Wij verdelgen in het bijzonder:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij opereren in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet om een beroep op ons te doen om data voor een interventie te bekomen met een van onze experten die actief is in de regio rond Lint.

Onze tarieven voor de vernietiging van wespen- en hoornaarnesten

Wees u ervan bewust dat het tarief voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest normaal gezien varieert van 60 tot 170 €. Dit hiaat geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een vernietigingsbedrijf. Wespenvernietiging stelt u de verdelging van een wespen- of hoornaarnest voor aan een op voorhand vastgesteld tarief van 70 euro inclusief btw.
In tegenstelling tot andere bedrijven in de branche, hebben wij ervoor gekozen om u een uniek vast tarief voor te leggen. Dit tarief om een wespennest te verwijderen, is zelfs geldig voor de meest moeilijke situaties, zoals nesten onder het dak of ondergronds. Indien het niet mogelijk zou zijn om het nest te vernietigen (< 1% van de gevallen), zal onze verplaatsing u niet verrekend worden en zullen wij u helpen om een andere oplossing te zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de garantie om profijt te hebben van:

De expertise van professionnals

Onze verdelgers hebben allemaal een opleiding bijgewoond waarbij ze alle speciale eigenschappen, gelinkt aan de verwijdering van nesten van hoornaars, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, deskundig en verzekeren u kwalitatief werk.

Een onmiddellijk resultaat

Ons succes is verzekerd. Aansluitend op ons werk bent u bij u thuis verlost van alle sporen van ongewenste insecten. Is het nest immuun en vereist het een tweede interventie? Dan komen wij zonder extra kosten terug!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een verdelger voor en dit dicht bij uw woonplaats. Wenst u dringend een verdelging? Spendeer 30 € extra en wij zorgen voor een behandeling die voorrang krijgt ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Als u van onze diensten gebruik maakt, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de afrekening.

Wacht niet langer om
ons te contacteren
zodat een van onze verdelgers kan overgaan tot de verwijdering van uw hoornaarnest in Lint.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen