fbpx

Vernietiging van wespennesten in Linkebeek

Heeft u een wespen- of hoornaarnest geconstateerd in een kamer ?

Bent u bang voor de aanwezigheid van hoornaars in uw pijpleiding of op uw dak ?

Op het moment dat een nest gevonden wordt, is een snelle interventie in de meeste gevallen aangeraden. Een nest wordt zeer snel groter en de gecreërde drukte zwelt aan in dezelfde richting. Zie op welke manier u onmiddellijk kunt handelen om deze aanval af te weren en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De verschijning van een wespennest in huis is nog een bron van ongerustheid.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Eerst en vooral, wees u ervan bewust dat het in vele gevallen noodzakelijk is contact op te nemen met professionelen om een wespennest te vernielen. Zelf actie ondernemen wat betreft de verdelging van een nest kan mogelijk riskant !
Het is veelal makkelijk om zich te wenden tot de brandweer om de verdelging van uw wespennest te voltrekken. Momenteel, wordt de brandweer van Linkebeek overstelpt met dit soort oproepen. Ondanks de prijzen, blijft men voortdurend gebruik maken van de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze moeilijkheden om alle aanvragen te beantwoorden. Daarom hebben verschillende brandweerzones beslist om het tarief voor dit soort interventies te vermeerderen. Zo probeert men de ‘slachtoffers’ te ontmoedigen om rechtstreeks een beroep te doen op de brandweermannen, ten voordele van onafhankelijke vernietigingsbedrijven. Zo kunnen de hulpdiensten zich hoofdzakelijk concentreren op de meest problematische aanvragen die een echt gevaar voor de bewoners vormen.Dit wil niet zeggen dat dat u de behandeling van een wespennest moet vergeten. Weet alleen dat een wespennest laten vernietigen door de brandweer niet altijd de goede beslissing is.De beste oplossing is op dit moment om zich te richten tot professionals, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in de stad Linkebeek.

Onze interventiedomeinen

Naargelang de insecten waarmee u te maken heeft, stellen we u een unieke interventie voor. Wij behandelen voornamelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij zijn actief in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet langer om ons te een beroep te doen op ons om voorstellen voor een afspraak te bekomen met een van onze verdelgers die werkzaam is in de regio rond Linkebeek.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

U moet weten de prijs voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest doorgaans varieert van 60 tot 170 euro. Deze prijsafwijking geldt ook als u een beroep doet op de brandweermannen of op een privébedrijf. Wespenvernietiging beantwoordt uw oproep voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand afgesproken tarief van 70 euro inclusief belastingen.
In tegenstelling tot bedrijven in de branche, is het onze wil om u een op voorhand afgesproken vast tarief voor te stellen . Dit tarief om een wespennest te weg te nemen, is zelfs geldig voor de meest lastige situaties, zoals in de muur of ondergronds. Indien het niet mogelijk zou zijn om het nest te verwijderen (< 1% van de gevallen), zullen de verplaatsingskosten u niet verrekend worden en zullen wij samen met u een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de zekerheid om te profiteren van:

De expertise van professionnals

Onze verdelgers hebben allemaal een training bijgewoond waarbij ze alle speciale eigenschappen, die te maken hebben met de vernietiging van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn gekwalificeerd, competent en garanderen u verzorgd werk.

Een direct resultaat

Ons resultaat is verzekerd. U bent thuis verlost van alle sporen van ongewenste insecten na ons bezoek . Is het nest bestand en vereist het een nieuwe interventie? Wij komen zonder extra kosten opnieuw langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een professionnal voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Heeft u dringend nood aan een interventie? Betaal 30 € meer en wij garanderen een verplaatsing die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken tarief. Via ons, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de afrekening.

Wacht niet langer om
op te bellen
zodat een van onze verdelgers kan overgaan tot de verwijdering van uw hoornaarnest in Linkebeek.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen