fbpx

Vernietiging van wespennesten in Lille

Heeft u een wespen- of hoornaarnest ontdekt op uw zolder ?

Vermoedt u de aanwezigheid van hoornaars in uw schoorsteen of op uw dak ?

Wanneer een nest vastgesteld wordt, is een onmiddellijke vernietiging gewoonlijk aanbevolen. Een nest neemt zeer snel in omvang toe en de gecreëerde problemen nemen toe in dezelfde richting. Zie op welke wijze u onmiddellijk te werk kunt gaan om deze aanval af te slaan en over te gaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

Het bestaan van een wespennest in huis is altijd een bron van zorgen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Wees u er in eerste instantie van bewust dat het in de meeste gevallen verplicht is om contact op te nemen met specialisten om een wespennest te doden. Alleen actie ondernemen wat betreft de vernietiging van een nest is mogelijk riskant!
Het is veelal haalbaar om een beroep te doen op de brandweer om de verwijdering van het wespennest uit te voeren. Recentelijk wordt de brandweer van Lille overdonderd met dit type noodoproepen. Hoewel men hiervoor moet betalen, blijft men onophoudelijk een beroep doen op de diensten van de brandweer. Hierdoor hebben ze moeilijkheden om alle noodoproepen te beantwoorden. Om deze reden hebben vele brandweerzones bepaald om de prijs voor deze vorm van noodoproepen te verhogen. Hiermee doet men een poging ‘slachtoffers’ te ontmoedigen om rechtstreeks contact op te nemen met de brandweer, ten voordele van private vernietigingsbedrijven. Zo kunnen de hulpdiensten zich in de eerste plaats focussen op de meest urgente interventies die een een reëel gevaar voor de bewoners vormen. Dit betekent niet dat u de verdelging van uw wespennest aan de kant moet zetten. Weet gewoon dat een wespennest laten verdelgen door de brandweermannen en -vrouwen niet altijd een goede oplossing is. Op dit moment kunt u best contact opnemen met een gespecialiseerd bedrijf, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in de buurt van Lille.

Onze interventiedomeinen

In functie van het ongedierte dat u het hoofd moet bieden, stellen we u een gespecialiseerde interventie voor. Wij vernietigen hoofdzakelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij zijn actief in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet om ons op te bellen om data voor een interventie te bekomen met een van onze experten die werkzaam is in de regio rond Lille.

Onze tarieven voor de vernietiging van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te benadrukken de prijs voor de verdelging van een wespen- of hoornaarnest normaal gezien varieert van 60 tot 170 euro. Dit verschil in prijs geldt ook als u een beroep doet op de brandweer of op een privaat bedrijf. Wespenvernietiging stelt u de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor aan een vast bedrag van 70 euro inclusief btw.
In tegenstelling tot andere bedrijven in de branche, hebben wij de keuze gemaakt om u een vaste prijs voor te stellen. Dit tarief om een wespennest weg te nemen, is zelfs van toepassing op de meest moeilijke nesten, zoals in de muur of ondergronds. Wanneer het ons niet haalbaar zou lijken om het nest te verwijderen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet verrekend worden en zullen wij samen met u een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Zich wenden tot de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de belofte om te profiteren van:

De expertise van experten

Onze dienstverleners hebben allemaal een opleiding bijgewoond tijdens dewelke ze alle bijzondere kenmerken, gelinkt aan de verwijdering van nesten van wespen, geleerd hebben. Ze zijn gekwalificeerd, competent en staan garant voor een verzorgd resultaat.

Een onmiddellijk resultaat

Ons resultaat is gegarandeerd. Aansluitend op onze interventie bent u thuis verlost van alle sporen van vliesvleugeligen. Is het nest immuun en vraagt het een tweede interventie? Dan komen wij zonder meerkost opnieuw langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een professionnal voor en dit in de buurt van uw woonplaats. Wenst u dringend een uitroeiing? Spendeer 30 € meer en wij zorgen voor een verplaatsing die prioritair is ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken pakket. Bij ons zullen er geen nare verrassingen zijn bij de facturatie.

Wacht niet langer om
contact met ons op te nemen
zodat een van onze verdelgers kan overgaan tot de verwijdering van uw hoornaarnest in Lille.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen