fbpx

Vernietiging van wespennesten in Lievegem

Heeft u een wespen- of hoornaarnest ontdekt op uw zolder ?

Vreest u het bestaan van hoornaars in uw pijpleiding of op uw zolder ?

Wanneer een nest gelokaliseerd wordt, is een snelle behandeling gewoonlijk aanbevolen. Een nest wordt snel groter en de veroorzaakte problemen neemt toe op dezelfde manier. Zie hoe u nu iets kunt ondernemen met als doel deze aanval af te weren en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De ontdekking van een wespennest in huis is altijd een reden tot ongerustheid.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Bovenal, wees u ervan bewust dat het vaak noodzakelijk is contact op te nemen met professionelen om een wespennest te verdelgen. Het heft zelf in handen nemen wat betreft de behandeling van een nest kan mogelijk zeer riskant !
Het is meestal haalbaar om uw toevlucht te nemen tot de brandweer om de verdelging van uw wespennest te voltrekken. Vandaag, wordt de brandweer van Lievegem bedolven onder dit soort noodoproepen. Hoewel dit betalend is, blijft men voortdurend gebruik maken van de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze moeite om alle noodoproepen te behandelen. Daarom hebben een groot aantal kazernes bepaalt om de prijs voor deze vorm van interventies op te trekken. Hiermee doet men een poging de de aanvragers te ontmoedigen om zich rechtstreeks te wenden tot de brandweer, ten voordele van onafhankelijke vernietigingsbedrijven. Zo kunnen de brandweermannen zich voornamelijk richten op de meest urgente interventies die een echt gevaar voor de bewoners vormen.Dit impliceert niet dat u de verdelging van een wespennest moet laten vallen. Houd in het achterhoofd dat een wespennest laten behandelen door de brandweer niet altijd de goede reactie is.De beste oplossing blijft op dit moment om een beroep te doen op professionals, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals rond Lievegem.

Onze interventiedomeinen

In functie van de insecten waarmee u geconfronteerd wordt, stellen we u een specifieke interventie voor. Wij behandelen in het bijzonder:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij zijn actief in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet om ons te contacteren om voorstellen voor een afspraak te bekomen met een van onze professionals die werkzaam is in de regio rond Lievegem.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te weten de kostprijs voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest normaal gezien varieert van 60 tot 170 €. Dit hiaat geldt ook als u een beroep doet op de brandweer of op een vernietigingsbedrijf. Wespenvernietiging beantwoordt uw oproep voor de vernietiging van een wespen- of hoornaarnest voor een vast tarief van 70 € inclusief btw.
In tegenstelling tot firma’s in de sector, hebben wij de keuze gemaakt om u een unieke vast tarief te beloven . Dit tarief om een wespennest te verdelgen, is zelfs van toepassing op de meest gecompliceerde gevallen, zoals in de muur of in de grond. Indien het niet mogelijk zou zijn om het nest te vernietigen (< 1% van de gevallen), zal onze verplaatsing u niet gefactureerd worden en zullen wij u helpen om een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de belofte om te profiteren van:

De expertise van specialisten

Onze techniekers hebben allemaal een training bijgewoond waarbij ze alle speciale eigenschappen, die te maken hebben met de vernietiging van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, deskundig en verzekeren u een verzorgd resultaat.

Een snel resultaat

Ons resultaat is gegarandeerd. U bent thuis bevrijd van alle sporen van ongewenste insecten aansluitend op ons bezoek . Is het nest bestand en vraagt het een nieuw bezoek? Wij komen gratis terug!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Wenst u dringend een behandeling? Betaal 30 € meer en wij zorgen voor een verplaatsing die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken tarief. Bij ons, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de facturatie.

Twijfel niet om
op te bellen
zodat een van onze professionnals kan zorgen voor de vernietiging van uw wespennest in Lievegem.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen