fbpx

Vernietiging van wespennesten in Lierde

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gevonden in uw tuin ?

Constateert u de aanwezigheid van ongewenste insecten in uw pijpleiding of op uw zolder ?

Wanneer een nest vastgesteld wordt, is een snelle verwijdering vaak aanbevolen. Een nest wordt snel groter en de veroorzaakte drukte vergroot op dezelfde manier. Ontdek op welke wijze u onmiddellijk iets kunt ondernemen met als doel deze aanval een halt toe te roepen afslaan en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De ontdekking van een wespennest in eigen huis is nog een bron van ongerustheid.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Eerst en vooral, wees u ervan bewust dat het vaak essentieel is om een beroep te doen op erkende verdelgers om een wespennest te decimeren. Het heft in eigen handen nemen wat betreft de uitroeiing van een nest kan zeer gevaarlijk !
Het is veelal een goed idee om contact op te nemen met brandweerlieden om de vernietiging van een wespennest te realiseren. Momenteel, wordt de brandweer van Lierde bedolven onder dit soort oproepen. Ondanks de tarieven, blijft men onophoudelijk gebruik maken van de brandweermannen . Hierdoor hebben ze problemen om alle aanvragen te behandelen. Daarom hebben vele kazernes bepaalt om de prijs voor dit type oproepen op te trekken. Zo doet men een poging de de ‘slachtoffers’ te ontraden om rechtstreeks een beroep te doen op de brandweerlieden, ten voordele van onafhankelijke vernietigingsbedrijven. Zo kunnen de brandweerlieden zich voornamelijk richten op de meest dringende verdelgingen die een een reëel gevaar voor de bewoners vormen.Dit betekent niet dat u de vernietiging van een wespennest moet aan de kant zetten. Weet alleen dat een wespennest laten verdelgen door de brandweer niet altijd de goede beslissing is.Het beste is momenteel om contact op te nemen met professionals, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten rond Lierde.

Onze interventiedomeinen

In functie van de insecten die u het hoofd moet bieden, stellen we u een unieke oplossing voor. Wij behandelen over het algemeen:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij verplaatsen ons in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet om ons te contact met ons op te nemen om suggesties voor een interventie te bekomen met een van onze verdelgers die actief is in de regio rond Lierde.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

U moet weten de prijs voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest normaal gezien varieert van 60 tot 170 euro. Dit hiaat geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een privaat bedrijf. Wij stellen u de verdelging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand afgesproken bedrag van 70 € inclusief btw.
In tegenstelling tot firma’s in de branche, willen wij u een unieke vast tarief voor te stellen . Dit tarief om een wespennest te verdelgen, is zelfs van toepassing op de meest gecompliceerde situaties, zoals nesten onder het dak of ondergronds. Als het ons niet zou lukken om het nest te verwijderen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet verrekend worden en zullen wij u helpen om een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Gebruik maken van de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de zekerheid om te profiteren van:

De expertise van experten

Onze verdelgers hebben allemaal een training bijgewoond waarbij ze alle speciale eigenschappen, gelinkt aan de verwijdering van nesten van hoornaars, geleerd hebben. Ze zijn gekwalificeerd, deskundig en garanderen u kwalitatief werk.

Een snel resultaat

Ons werk is verzekerd. U bent thuis ontdaan van alle sporen van ongewenste insecten na ons werk. Is het nest immuun en vereist het een nieuw bezoek? Wij komen zonder meerkost terug bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een professionnal ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Wenst u dringend een behandeling? Spendeer 30 euro meer en wij garanderen een behandeling die voorrang krijgt ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Bij ons, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de facturatie.

Twijfel niet om
contact met ons op te nemen
zodat een van onze experten kan overgaan tot de verdelging van uw hoornaarnest in Lierde.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen