fbpx

Vernietiging van wespennesten in Liedekerke

Heeft u een wespen- of hoornaarnest ontdekt in een kamer ?

Vreest u het bestaan van ongewenste insecten dicht bij uw schoorsteen of onder uw dakpannen ?

Eenmaal een nest ontdekt wordt, is een onmiddellijke interventie ten zeerste aanbevolen. Een nest wordt zeer snel groter en de veroorzaakte narigheid vergroot volgens dezelfde proporties. Ontdek hoe u onmiddellijk iets kunt ondernemen om deze invasie stop te zetten en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De aanwezigheid van een wespennest bij u thuis is nog de oorzaak van onrust.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Voorafgaand aan, weet dat het regelmatig verplicht is om een beroep te doen op specialisten om een wespennest te vernielen. Alleen actie ondernemen wat betreft de vernietiging van een nest is mogelijk zeer riskant !
Het is doorgaans makkelijk om uw toevlucht te nemen tot brandweerlieden om de vernietiging van het wespennest te voltrekken. Recentelijk, wordt de brandweer van Liedekerke bedolven onder dit soort interventies. Ondanks de prijzen, blijft men overmatig contact opnemen met de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze problemen om alle aanvragen te beantwoorden. Daarom hebben een groot aantal kazernes beslist om de prijs voor dit soort noodoproepen te verhogen. Op deze manier tracht men de aanvragers te ontraden om rechtstreeks een beroep te doen op de brandweer, ten voordele van onafhankelijke gespecialiseerde verdelgers. Zo kunnen de brandweermannen zich hoofdzakelijk richten op de meest problematische interventies die een echt gevaar voor de bewoners vormen.Dit impliceert niet dat u de vernietiging van het wespennest moet negeren. Houd in gedachten dat een wespennest laten verdelgen door de brandweermannen niet altijd de goede oplossing is.Het beste is tegenwoordig om zich te richten tot specialisten, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten rond Liedekerke.

Onze interventiedomeinen

Naargelang de het ongedierte waarmee u te maken heeft, stellen we u een specifieke oplossing voor. Wij verdelgen over het algemeen:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij opereren in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet langer om ons te contacteren om suggesties voor een afspraak vast te leggen met een van onze verdelgers die actief is in de regio rond Liedekerke.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te benadrukken de prijs voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest over het algemeen varieert van 60 tot 170 €. Dit hiaat geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een privaat bedrijf. Wespenvernietiging beantwoordt uw oproep voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand afgesproken vaste prijs van 70 € inclusief belastingen.
Anders dan andere firma’s in de branche, willen wij u een unieke prijs te beloven . Dit tarief om een wespennest te verdelgen, is zelfs toepasbaar op de meest moeilijke situaties, zoals in de schoorsteen of onder de grond. Als het niet haalbaar zou zijn om het nest te weg te nemen (< 1% van de gevallen), zullen de verplaatsingskosten u niet verrekend worden en zullen wij u helpen om een andere oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Zich wenden tot de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de belofte om te profiteren van:

De expertise van experten

Onze verdelgers hebben allemaal een opleiding bijgewoond tijdens dewelke ze alle speciale eigenschappen, gelinkt aan de verwijdering van nesten van wespen, geleerd hebben. Ze zijn geschoold, deskundig en garanderen u een kwalitatief resultaat.

Een onmiddellijk resultaat

Ons resultaat is gegarandeerd. U bent thuis ontdaan van alle sporen van ongewenste insecten na ons bezoek . Is het nest resistent en vraagt het een tweede behandeling? Wij komen zonder supplement terug bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een professionnal ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Heeft u dringend nood aan een behandeling? Spendeer 30 € meer en wij zorgen voor een verplaatsing die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken tarief. Als u van onze diensten gebruik maakt, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de afrekening.

Twijfel niet langer om
ons te contacteren
zodat een van onze verdelgers kan zorgen voor de verdelging van uw wespennest in Liedekerke.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen