fbpx

Vernietiging van wespennesten in Lichtervelde

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gezien in de grond ?

Vermoedt u het bestaan van ongedierte in uw schoorsteen of op uw zolder ?

Wanneer een nest ontdekt wordt, is een onmiddellijke behandeling in de meeste gevallen aanbevolen. Een nest groeit zeer snel en de veroorzaakte narigheid vergroot op dezelfde manier. Ontdek hoe u onmiddellijk kunt tussenkomen met als doel deze invasie af te weren en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De ontdekking van een wespennest bij u thuis is uiteraard een reden tot zorgen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Bovenal, wees u ervan bewust dat het regelmatig verplicht is om een beroep te doen op experten om een wespennest te vernielen. Alleen actie ondernemen wat betreft de verdelging van een nest is potentieel gevaarlijk !
Het is over het algemeen aangeraden om uw toevlucht te nemen tot brandweermannen om de verwijdering van het wespennest te realiseren. Recentelijk, worden de brandweermannen van Lichtervelde bedolven onder dit soort interventies. Ondanks de prijzen, blijft men continu contact opnemen met de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze problemen om alle aanvragen te behandelen. Bijgevolg hebben verschillende brandweerzones bepaalt om de vergoeding voor dit soort noodoproepen te verhogen. Hiermee poogt men de aanvragers te ontmoedigen om rechtstreeks een beroep te doen op de brandweerlieden, ten voordele van private verdelgingsbedrijven. Zo kunnen de noodhulpdiensten zich hoofdzakelijk focussen op de meest problematische vernietigingen die een een reëel gevaar voor de bewoners vormen.Dit betekent niet dat u de vernietiging van een wespennest moet afblazen. Weet alleen dat een wespennest laten behandelen door de brandweer niet altijd de goede methode is.Een van de beste oplossingen blijft momenteel om een beroep te doen op specialisten, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals in de buurt van Lichtervelde.

Onze interventiedomeinen

Naargelang de de vliesvleugeligen waarmee u geconfronteerd wordt, stellen we u een unieke oplossing voor. Wij vernietigen over het algemeen:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij verplaatsen ons in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet langer om ons te contact met ons op te nemen om data voor een afspraak vast te leggen met een van onze experten die werkzaam is in de regio rond Lichtervelde.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Weet dat de kostprijs voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest doorgaans varieert van 60 tot 170 euro. Deze prijsafwijking geldt ook als u een beroep doet op de brandweer of op een privébedrijf. Wij beantwoorden uw oproep voor de vernietiging van een wespen- of hoornaarnest voor een vast tarief van 70 € inclusief btw.
Anders dan andere ondernemingen in de sector, hebben wij de keuze gemaakt om u een unieke vast tarief voor te leggen . Deze prijs om een wespennest te verdelgen, is zelfs van toepassing op de meest lastige situaties, zoals in de muur of ondergronds. Indien het niet mogelijk zou zijn om het nest te weg te nemen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet verrekend worden en zullen wij samen met u een andere oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Gebruik maken van de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de zekerheid om te profiteren van:

De expertise van specialisten

Onze techniekers hebben allemaal een training gevolgd waarbij ze alle speciale eigenschappen, gelinkt aan de verwijdering van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn gekwalificeerd, performant en staan garant voor verzorgd werk.

Een direct resultaat

Ons succes is verzekerd. U bent op uw eigendom ontdaan van alle sporen van ongewenste insecten na ons werk. Is het nest bestand en vraagt het een nieuw bezoek? Wij komen gratis terug bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een verdelger voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Wenst u dringend een behandeling? Betaal 30 € extra en wij zorgen voor een behandeling die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken tarief. Via ons, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de facturatie.

Wacht niet langer om
contact met ons op te nemen
zodat een van onze professionnals kan zorgen voor de verwijdering van uw hoornaarnest in Lichtervelde.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen