fbpx

Vernietiging van wespennesten in Lennik

Heeft u een wespen- of hoornaarnest ontdekt op uw zolder ?

Bent u bang voor de aanwezigheid van wespen dicht bij uw schoorsteen of op uw zolder ?

Op het moment dat een nest ontdekt wordt, is een snelle interventie vaak aanbevolen. Een nest breidt zich zeer snel uit en de veroorzaakte problemen neemt toe in dezelfde richting. Zie op welke manier u onmiddellijk te werk kunt gaan om deze invasie een halt toe te roepen afslaan en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De ontdekking van een wespennest bij u thuis is nog een bron van ongerustheid.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Bovenal, weet dat het regelmatig essentieel is contact op te nemen met professionelen om een wespennest te vernielen. Het heft zelf in handen nemen wat betreft de verdelging van een nest kan mogelijk gevaarlijk !
Het is veelal een goed idee om uw toevlucht te nemen tot de brandweer om de verwijdering van het wespennest uit te voeren. Vandaag, wordt de brandweer van Lennik overdonderd met dit soort noodoproepen. Ondanks de tarieven, blijft men onophoudelijk contact opnemen met de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze moeite om alle oproepen te behandelen. Daarom hebben vele kazernes beslist om de vergoeding voor deze vorm van oproepen te verhogen. Zo probeert men de particulierde mensen te ontmoedigen om rechtstreeks contact op te nemen met de brandweermannen, ten voordele van onafhankelijke vernietigingsbedrijven. Zo kunnen de hulpdiensten zich voornamelijk concentreren op de meest urgente aanvragen die een echt gevaar voor de bewoners vormen.Dit betekent niet dat u de verdelging van het wespennest moet afblazen. Houd in gedachten dat een wespennest laten vernietigen door de brandweer niet altijd de goede reactie is.De beste oplossing is tegenwoordig om een beroep te doen op een gespecialiseerd bedrijf, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten dicht bij Lennik.

Onze interventiedomeinen

Naargelang de insecten waarmee u geconfronteerd wordt, stellen we u een aangepaste interventie voor. Wij vernietigen hoofdzakelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij opereren in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet langer om ons te ons op te bellen om data voor een interventie vast te leggen met een van onze professionals die werkzaam is in de regio rond Lennik.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te benadrukken de prijs voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest doorgaans varieert van 60 tot 170 €. Deze prijsafwijking geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een vernietigingsbedrijf. Wij beantwoorden uw oproep voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand vastgesteld bedrag van 70 euro inclusief belastingen.
In tegenstelling tot firma’s in de branche, willen wij u een unieke vast tarief voor te stellen . Dit tarief om een wespennest te vernietigen, is zelfs toepasbaar op de meest moeilijke situaties, zoals in de muur of in de grond. Als het niet haalbaar zou zijn om het nest te vernietigen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet aangerekend worden en zullen wij u helpen om een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Zich wenden tot de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de garantie om profijt te hebben van:

De expertise van experten

Onze verdelgers hebben allemaal een opleiding bijgewoond tijdens dewelke ze alle speciale eigenschappen, die te maken hebben met de verdelging van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn gekwalificeerd, performant en staan garant voor verzorgd werk.

Een direct resultaat

Ons werk is verzekerd. U bent bij u thuis verlost van alle sporen van ongewenste insecten na ons bezoek . Is het nest resistent en vereist het een tweede interventie? Wij komen zonder supplement opnieuw langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een professionnal ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Heeft u dringend nood aan een uitroeiing? Betaal 30 euro extra en wij zorgen voor een behandeling die prioritair is ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Bij ons, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de afrekening.

Aarzel niet langer om
op te bellen
zodat een van onze experten kan overgaan tot de verwijdering van uw hoornaarnest in Lennik.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen