fbpx

Vernietiging van wespennesten in Lendelede

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gezien in de grond ?

Constateert u het bestaan van ongedierte in uw schoorsteen of ter hoogte van uw dak ?

Zodra een nest gevonden wordt, is een snelle interventie gewoonlijk aanbevolen. Een nest neemt snel in omvang toe en de gecreërde drukte zwelt aan in dezelfde richting. Ontdek op welke wijze u nu te werk kunt gaan om deze invasie een halt toe te roepen afslaan en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

Het bestaan van een wespennest thuis is altijd de oorzaak van zorgen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Voorafgaand aan, weet dat het regelmatig onmisbaar is contact op te nemen met specialisten om een wespennest te verdelgen. Het heft zelf in handen nemen wat betreft de verdelging van een nest is potentieel gevaarlijk !
Het is meestal denkbaar om zich te wenden tot de brandweer om de behandeling van uw wespennest te voltrekken. Tegenwoordig, wordt de brandweer van Lendelede overdonderd met dit soort oproepen. Hoewel dit betalend is, blijft men voortdurend een beroep doen op de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze problemen om alle oproepen te behandelen. Bijgevolg hebben verschillende kazernes bepaalt om de vergoeding voor deze vorm van noodoproepen te vermeerderen. Hiermee doet men een poging de de aanvragers te ontmoedigen om zich rechtstreeks te wenden tot de brandweerlieden, ten voordele van private gespecialiseerde bedrijven. Zo kunnen de noodhulpdiensten zich hoofdzakelijk concentreren op de meest dringende verdelgingen die een echt gevaar voor de bewoners vormen.Dit wil niet zeggen dat dat u de behandeling van een wespennest moet afblazen. Houd in het achterhoofd dat een wespennest laten behandelen door de brandweerlieden niet altijd de goede reactie is.De beste oplossing blijft op dit moment om contact op te nemen met een gespecialiseerd bedrijf, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals in de buurt van Lendelede.

Onze interventiedomeinen

Op basis van de de vliesvleugeligen die u het hoofd moet bieden, stellen we u een specifieke interventie voor. Wij behandelen over het algemeen:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij verplaatsen ons in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet langer om ons te ons op te bellen om suggesties voor een interventie te bekomen met een van onze professionals die actief is in de regio rond Lendelede.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te benadrukken de prijs voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest over het algemeen varieert van 60 tot 170 euro. Dit hiaat geldt ook als u een beroep doet op de brandweer of op een privébedrijf. Wij beantwoorden uw oproep voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand vastgesteld vaste prijs van 70 euro inclusief btw.
Anders dan andere bedrijven in de sector, willen wij u een unieke prijs voor te leggen . Dit tarief om een wespennest te verwijderen, is zelfs toepasbaar op de meest moeilijke nesten, zoals in de schoorsteen of in de grond. Stel dat het niet mogelijk zou zijn om het nest te vernietigen (< 1% van de gevallen), zal onze verplaatsing u niet verrekend worden en zullen wij u helpen om een oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Zich wenden tot de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de garantie om te profiteren van:

De expertise van experten

Onze verdelgers hebben allemaal een opleiding bijgewoond waarbij ze alle bijzondere kenmerken, gelinkt aan de verwijdering van nesten van hoornaars, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, performant en garanderen u een kwalitatief resultaat.

Een onmiddellijk resultaat

Ons succes is gegarandeerd. U bent thuis verlost van alle sporen van ongewenste insecten na ons bezoek . Is het nest bestand en vraagt het een nieuwe behandeling? Wij komen zonder extra kosten opnieuw langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een professionnal ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Heeft u dringend nood aan een interventie? Spendeer 30 € meer en wij zorgen voor een verplaatsing die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Via ons, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de facturatie.

Wacht niet langer om
contact met ons op te nemen
zodat een van onze experten kan zorgen voor de verwijdering van uw hoornaarnest in Lendelede.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen