fbpx

Vernietiging van wespennesten in Ledegem

Heeft u een wespen- of hoornaarnest geconstateerd dicht bij uw woning ?

Constateert u de aanwezigheid van wespen in uw schoorsteen of ter hoogte van uw dak ?

Op het moment dat een nest gevonden wordt, is een snelle verwijdering in de meeste gevallen aanbevolen. Een nest neemt snel in omvang toe en de gecreërde drukte neemt toe volgens dezelfde proporties. Ontdek op welke wijze u nu te werk kunt gaan met als doel deze invasie af te weren en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De aanwezigheid van een wespennest in eigen huis is nog een reden tot onrust.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Eerst en vooral, wees u ervan bewust dat het regelmatig onmisbaar is om een beroep te doen op specialisten om een wespennest te decimeren. Het heft in eigen handen nemen wat betreft de behandeling van een nest is mogelijk zeer gevaarlijk !
Het is over het algemeen een goed idee om zich te wenden tot brandweermannen om de behandeling van uw wespennest te voltrekken. Dit jaar, worden de brandweerlieden van Ledegem bedolven onder dit type noodoproepen. Ondanks hun tarieven, blijft men voortdurend contact opnemen met de brandweer. Hierdoor hebben ze moeite om alle noodoproepen te beantwoorden. Hierdoor hebben verschillende brandweerzones beslist om het tarief voor dit type oproepen op te trekken. Op deze manier poogt men de burgers te ontraden om rechtstreeks contact op te nemen met de brandweer, ten voordele van onafhankelijke gespecialiseerde verdelgers. Zo kunnen de brandweerlieden zich hoofdzakelijk focussen op de meest dringende verdelgingen die een gevaar voor de bewoners vormen.Dit betekent niet dat u de behandeling van een wespennest moet negeren. Wees u ervan bewust dat een wespennest laten weghalen door de brandweerlieden niet altijd de goede beslissing is.De beste oplossing is vandaag de dag om zich te richten tot professionals, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in de buurt van Ledegem.

Onze interventiedomeinen

Op basis van de insecten waarmee u geconfronteerd wordt, stellen we u een unieke oplossing voor. Wij vernietigen over het algemeen:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij verplaatsen ons in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet langer om ons te contacteren om data voor een afspraak vast te leggen met een van onze experten die actief is in de regio rond Ledegem.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Wees u ervan bewust de prijs voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest over het algemeen varieert van 60 tot 170 €. Dit prijsverschil geldt ook als u een beroep doet op de brandweer of op een private onderneming. Wespenvernietiging beantwoordt uw oproep voor de verdelging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand afgesproken bedrag van 70 euro inclusief btw.
In tegenstelling tot bedrijven in de sector, hebben wij ervoor gekozen om u een vaste prijs te beloven . Dit tarief om een wespennest te vernietigen, is zelfs van toepassing op de meest gecompliceerde gevallen, zoals nesten onder het dak of ondergronds. Wanneer het ons niet haalbaar zou lijken om het nest te weg te nemen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet aangerekend worden en zullen wij samen met u een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Zich wenden tot de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de belofte om te profiteren van:

De expertise van specialisten

Onze dienstverleners hebben allemaal een training gevolgd waarbij ze alle speciale eigenschappen, die te maken hebben met de verdelging van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn geschoold, deskundig en verzekeren u verzorgd werk.

Een direct resultaat

Ons werk is verzekerd. U bent op uw eigendom ontdaan van alle sporen van vliesvleugeligen na ons werk. Is het nest resistent en vereist het een nieuwe interventie? Wij komen zonder extra kosten opnieuw langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Heeft u dringend nood aan een vernietiging? Betaal 30 euro meer en wij garanderen een behandeling die voorrang krijgt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken tarief. Als u van onze diensten gebruik maakt, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de afrekening.

Twijfel niet om
contact met ons op te nemen
zodat een van onze professionnals kan overgaan tot de verdelging van uw hoornaarnest in Ledegem.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen