fbpx

Vernietiging van wespennesten in Lebbeke

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gezien op uw zolder ?

Constateert u de aanwezigheid van hoornaars dicht bij uw schoorsteen of op uw dak ?

Op het moment dat een nest vastgesteld wordt, is een snelle vernietiging ten zeerste aanbevolen. Een nest breidt zich zeer snel uit en de veroorzaakte narigheid neemt toe op dezelfde manier. Ontdek op welke wijze u snel iets kunt ondernemen om deze invasie een halt toe te roepen afslaan en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De ontdekking van een wespennest bij u thuis is nog de oorzaak van problemen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Eerst en vooral, weet dat het dikwijls noodzakelijk is om een beroep te doen op professionelen om een wespennest te uitroeien. Het heft in eigen handen nemen wat betreft de uitroeiing van een nest kan mogelijk zeer riskant !
Het is over het algemeen mogelijk om contact op te nemen met de brandweer om de verdelging van uw wespennest te voltrekken. Dit jaar, worden de brandweerlieden van Lebbeke overstelpt met dit type interventies. Hoewel men hiervoor moet betalen, blijft men voortdurend een beroep doen op de brandweermannen . Hierdoor hebben ze problemen om alle noodoproepen te beantwoorden. Daarom hebben een groot aantal kazernes beslist om het bedrag voor dit soort interventies op te trekken. Op deze manier doet men een poging de de ‘slachtoffers’ te ontraden om rechtstreeks contact op te nemen met de brandweermannen, ten voordele van onafhankelijke gespecialiseerde ondernemingen. Zo kunnen de hulpdiensten zich voornamelijk richten op de meest urgente aanvragen die een gevaar voor de bewoners vormen.Dit betekent niet dat u de vernietiging van uw wespennest moet aan de kant zetten. Houd in het achterhoofd dat een wespennest laten vernietigen door de brandweermannen niet altijd een goede oplossing is.De beste oplossing blijft op dit moment om contact op te nemen met experten, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals in de buurt van Lebbeke.

Onze interventiedomeinen

Op basis van de het ongedierte die u het hoofd moet bieden, stellen we u een aangepaste oplossing voor. Wij behandelen voornamelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij zijn actief in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet om ons te contacteren om voorstellen voor een interventie vast te leggen met een van onze professionals die actief is in de regio rond Lebbeke.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

U moet weten de prijs voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest doorgaans varieert van 60 tot 170 €. Dit prijsverschil geldt ook als u een beroep doet op de brandweermannen of op een verdelgingsbedrijf. Wespenvernietiging beantwoordt uw oproep voor de verdelging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand afgesproken vaste prijs van 70 € inclusief belastingen.
In tegenstelling tot bedrijven in de sector, willen wij u een op voorhand afgesproken prijs voor te stellen . Deze prijs om een wespennest te verdelgen, is zelfs toepasbaar op de meest moeilijke nesten, zoals in de muur of onder de grond. Stel dat het niet mogelijk zou zijn om het nest te verdelgen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet gefactureerd worden en zullen wij u helpen om een oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Gebruik maken van de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de zekerheid om profijt te hebben van:

De expertise van specialisten

Onze techniekers hebben allemaal een training gevolgd tijdens dewelke ze alle speciale eigenschappen, gelinkt aan de verdelging van nesten van hoornaars, geleerd hebben. Ze zijn gekwalificeerd, performant en garanderen u kwalitatief werk.

Een onmiddellijk resultaat

Ons resultaat is gegarandeerd. U bent bij u thuis ontdaan van alle sporen van ongewenste insecten na ons bezoek . Is het nest bestand en vereist het een tweede bezoek? Wij komen gratis terug!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een professionnal ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Heeft u dringend nood aan een uitroeiing? Spendeer 30 € meer en wij zorgen voor een verplaatsing die prioritair is ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken pakket. Via ons, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de afrekening.

Twijfel niet langer om
contact met ons op te nemen
zodat een van onze verdelgers kan zorgen voor de verwijdering van uw wespennest in Lebbeke.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen