fbpx

Vernietiging van wespennesten in Landen

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gezien in de grond ?

Bent u bang voor het bestaan van hoornaars in uw pijpleiding of onder uw dakpannen ?

Op het moment dat een nest gevonden wordt, is een onmiddellijke vernietiging gewoonlijk aanbevolen. Een nest groeit zeer snel en de ontstane problemen zwelt aan volgens dezelfde proporties. Ontdek op welke wijze u onmiddellijk kunt reageren om deze aanval stop te zetten en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

Het bestaan van een wespennest bij u thuis is uiteraard de oorzaak van ongerustheid.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Bovenal, wees u ervan bewust dat het dikwijls noodzakelijk is om een beroep te doen op specialisten om een wespennest te vernietigen. Zelf actie ondernemen wat betreft de behandeling van een nest is potentieel zeer gevaarlijk !
Het is over het algemeen aanbevolen om contact op te nemen met brandweermannen om de verwijdering van uw wespennest uit te voeren. Tegenwoordig, wordt de brandweer van Landen overstelpt met dit soort interventies. Hoewel men hiervoor moet betalen, blijft men voortdurend contact opnemen met de brandweermannen . Hierdoor hebben ze moeite om alle oproepen te behandelen. Daarom hebben vele brandweerzones beslist om het bedrag voor dit soort interventies te vermeerderen. Op deze manier probeert men de particulierde mensen te ontmoedigen om rechtstreeks een beroep te doen op de brandweer, ten voordele van private gespecialiseerde verdelgers. Zo kunnen de hulpdiensten zich voornamelijk concentreren op de meest problematische vernietigingen die een een reëel gevaar voor de bewoners vormen.Dit wil niet zeggen dat dat u de verdelging van uw wespennest moet negeren. Weet gewoon dat een wespennest laten vernietigen door de brandweer niet altijd de beste oplossing is.Het beste is tegenwoordig om een beroep te doen op een gespecialiseerd bedrijf, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in de regio rond Landen.

Onze interventiedomeinen

In functie van de de vliesvleugeligen waarmee u geconfronteerd wordt, stellen we u een specifieke interventie voor. Wij vernietigen hoofdzakelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij opereren in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet langer om ons te een beroep te doen op ons om data voor een afspraak vast te leggen met een van onze professionals die werkzaam is in de regio rond Landen.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Weet dat het tarief voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest doorgaans varieert van 60 tot 170 €. Dit hiaat geldt ook als u een beroep doet op de brandweer of op een verdelgingsbedrijf. Wespenvernietiging stelt u de vernietiging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand vastgesteld tarief van 70 euro inclusief btw.
In tegenstelling tot ondernemingen in de sector, is ons motto om u een unieke prijs te beloven . Deze prijs om een wespennest te vernietigen, is zelfs toepasbaar op de meest moeilijke situaties, zoals in de muur of onder de grond. Als het niet haalbaar zou zijn om het nest te weg te nemen (< 1% van de gevallen), zullen de verplaatsingskosten u niet gefactureerd worden en zullen wij samen met u een oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Zich wenden tot de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de belofte om te profiteren van:

De expertise van experten

Onze verdelgers hebben allemaal een training bijgewoond tijdens dewelke ze alle bijzondere kenmerken, gelinkt aan de verwijdering van nesten van hoornaars, geleerd hebben. Ze zijn gekwalificeerd, competent en garanderen u een kwalitatief resultaat.

Een snel resultaat

Ons werk is verzekerd. U bent bij u thuis ontdaan van alle sporen van ongewenste insecten na onze interventie. Is het nest bestand en vraagt het een nieuwe interventie? Wij komen zonder supplement terug bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een verdelger voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Heeft u dringend nood aan een interventie? Betaal 30 euro extra en wij garanderen een verplaatsing die voorrang krijgt ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken pakket. Als u van onze diensten gebruik maakt, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de afrekening.

Twijfel niet om
op te bellen
zodat een van onze experten kan zorgen voor de verwijdering van uw wespennest in Landen.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen