fbpx

Vernietiging van wespennesten in Lanaken

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gezien in een kamer ?

Vermoedt u het bestaan van ongedierte in uw schoorsteen of onder uw dakpannen ?

Zodra een nest ontdekt wordt, is een onmiddellijke behandeling vaak aangeraden. Een nest groeit zeer snel en de ontstane drukte neemt toe volgens dezelfde proporties. Zie hoe u snel kunt handelen met als doel deze invasie af te weren en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De ontdekking van een wespennest bij u thuis is altijd de oorzaak van problemen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Eerst en vooral, wees u ervan bewust dat het vaak verplicht is om een beroep te doen op professionelen om een wespennest te decimeren. Alleen actie ondernemen wat betreft de uitroeiing van een nest is mogelijk riskant !
Het is meestal aangeraden om zich te wenden tot de brandweer om de verwijdering van uw wespennest uit te voeren. Tegenwoordig, worden de brandweermannen van Lanaken overdonderd met dit type interventies. Ondanks hun tarieven, blijft men overmatig een beroep doen op de brandweer. Hierdoor hebben ze problemen om alle aanvragen te beantwoorden. Daarom hebben een groot aantal brandweerzones beslist om het bedrag voor deze vorm van noodoproepen op te trekken. Op deze manier probeert men de burgers te ontmoedigen om rechtstreeks contact op te nemen met de brandweer, ten voordele van private gespecialiseerde verdelgers. Zo kunnen de noodhulpdiensten zich in de eerste plaats richten op de meest urgente aanvragen die een gevaar voor de bewoners vormen.Dit betekent niet dat u de verdelging van een wespennest moet laten vallen. Houd in het achterhoofd dat een wespennest laten weghalen door de brandweerlieden niet altijd de goede beslissing is.Het beste blijft momenteel om een beroep te doen op een gespecialiseerd bedrijf, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in de nabijheid van Lanaken.

Onze interventiedomeinen

In functie van de het ongedierte waarmee u te maken heeft, stellen we u een gespecialiseerde interventie voor. Wij behandelen voornamelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij opereren in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet om ons te contact met ons op te nemen om data voor een afspraak vast te leggen met een van onze experten die actief is in de regio rond Lanaken.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

U moet weten de kostprijs voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest doorgaans varieert van 60 tot 170 euro. Dit prijsverschil geldt ook als u een beroep doet op de brandweermannen of op een privaat bedrijf. Wij stellen u de vernietiging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand vastgesteld vaste prijs van 70 euro inclusief btw.
Anders dan andere ondernemingen in de branche, willen wij u een op voorhand afgesproken prijs aan te bieden . Dit tarief om een wespennest te verwijderen, is zelfs geldig voor de meest moeilijke gevallen, zoals in de muur of ondergronds. Stel dat het niet mogelijk zou zijn om het nest te verwijderen (< 1% van de gevallen), zal onze verplaatsing u niet verrekend worden en zullen wij u helpen om een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de belofte om te profiteren van:

De expertise van experten

Onze techniekers hebben allemaal een opleiding bijgewoond tijdens dewelke ze alle speciale eigenschappen, gelinkt aan de verdelging van nesten van hoornaars, geleerd hebben. Ze zijn gekwalificeerd, performant en verzekeren u kwalitatief werk.

Een snel resultaat

Ons werk is verzekerd. U bent op uw eigendom bevrijd van alle sporen van vliesvleugeligen aansluitend op ons werk. Is het nest bestand en vereist het een tweede bezoek? Wij komen zonder supplement opnieuw langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Wenst u dringend een behandeling? Betaal 30 € extra en wij garanderen een interventie die prioritair is ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken tarief. Via ons, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de afrekening.

Twijfel niet langer om
ons te contacteren
zodat een van onze professionnals kan overgaan tot de verwijdering van uw wespennest in Lanaken.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen